Nu intelegea de ce sotia lui este in fiecare seara obosita, desi era casnica, asa ca a pus pe cineva sa o urmareasca ca sa vada ce face. Cand s-a uitat pe inregistrari a inceput sa planga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si a strans pana acum 1.4 milioane de vizualizari.

Totul a inceput dupa ce un barbat a intrat la banuieli referitor la sotia sa. Motivul? Nu intelegea de ce aceasta este rupta de oboseala in fiecare seara, desi era casnica.

Pentru a verifica faptele inainte de a se certa cu ea, barbatul a angajat pe cineva ca sa o urmareasca pe tot parcursul unei zile: "Vreau sa vad ce face toata ziua! Vreau sa o urmaresti si sa imi spui cu cine se intalneste.

Vreau adevarul", i-a spus sotul acestuia.

Cand s-a uitat pe inregistrari a inceput sa planga in hohote! Desi nu avea serviciu, femeia muncea in fiecare zi extraordinar de mult pentru a avea grija de familia ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cara foarte multe cumparaturi, facea foarte multe drumuri pentru a plati utilitatile si a se asigura ca totul este in regula.

pe deasupra gatea si, nu in ultimul rand, in tot acest timp trebuia sa ii poarte de grija si fiului sau, un baietel de cativa anisori, deoarece nu il putea lasa singur.

Emotionat, barbatul i-a facut o adevarata declaratie de dragoste cand a vazut-o, cerandu-si iertare pentru faptul ca a indraznit sa o judece.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.