Nu lasa fitele nici la plaja! Iata cum se bronzeaza fetele la mare! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:26

E vineri, iar plaja din Mamaia e deja plina de domnisoare care mai de care mai aranjate si cochete.

Iata, de pilda, senzuala tanara din imagini. Cu miscari bine studiate, isi stropeste corpul cu lotiunea protectoare, iar apoi are grija sa o intinda cat mai bine, cand pe-o parte, cand pe cealalta. Nemultumita ca nu-si gaseste locul pe prosop, se rasuceste minute bune pana sa se afunde in salteaua pufoasa. Remarcati cat e de accesorizata! Din cap pana in picioare e plina de tatuaje si de cercei: in urechi, in buric si in buze! Si nu e tot! Uitati-va la gene! E de-ajuns sa clipeasca de doua ori, ca briza marii sa se inteteasca.


Se poarta aurul, nu gluma! Fara sa mai tina cont ca sunt la plaja, domnisoarele opulente nu vor sa renunte la podoabe. Iar la asa frumuseti, nu e de mirare ca faima ni s-a dus peste mari si tari. La umbra, asezat pe un sezlong, il gasim pe un italian. Langa el e, fireste, o domnisoara, gata de interviu. Nu inainte insa de a-si aranja nurii in sutien.
Litoralul nostru e plin de perle, mai multe decat la proba de limba romana de la bacalureat.

Vara asta se poarta culorile intense, iar asta inseamna ca si cainele trebuie asortat! Uitati-va bine la animalutul de pe saltea! Stapanii l-au scos pe mare si, grijulii sa nu faca insolatie, i-au pus o sapca roz, asemeni lesei. Daca cei doi si-au luat cainele cu ei, ca sa nu-l piarda, un domn a gasit alta solutie sa-si tina bunurile aproape.
Adio geanta ori borseta! De-acum, lucrurile de valoare se tin in locul cel mai sigur, unde nimeni nu ar indrazni sa puna mana.

In rest, a fost o zi obisnuita la plaja, prima din acest week-end, care abia a inceput. Iar pentru ca vremea e superba, iar marea calda, sunt asteptati aproape 60 000 de turisti.

 

Taguri: