Nu le-a venit sa creada! O familie din Resita s-a trezit cu TIR-ul in casa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:59

S-or mai fi trezit cu musafiri nepoftiti pana acum, da' ca un TIR sa le dea buzna in sufragerie, nu s-ar fi asteptat niciodata! Un adevarat dezastru a lasat in urma mastodontul!

"Eram pe canapea, cu fata spre geamul de la balcon. Am vazut cum vine TIR-ul spre noi. Copilul meu era jos, pe covor. Venea spre noi!", povesteste femeia care a s-a trezit cu ditamai musafirul!

Toata lumea se-ntreaba cum de-au scapat cu viata biata femeie si copilul sau! Ceasul rau a venit ieri dupa-amiaza. Martorii spun ca barbatul a scapat controlul volanului, a patruns pe contrasens si a lovit ca intr-un joc de domino patru masini.



Cursa nebuna s-a sfarsit direct intr-un bloc, iar unul dintre autoturisme a ramas suspendat intre autotren si balconul de la parter. Un barbat si doua femei au fost raniti in carambol. Una dintre femeile ranite era pe strada. Celelalte doua victime se aflau intr-una dintre masinile prinse in carambol, un taxi. Toti au suferit rani serioase. Locatarii blocului, dar si trecatorii au privit ingroziti dezastrul.

"A fost interupt gazul pe casa scarii de cei de la gaze (…), trebuia sa fie oprit pentru ca era centrala termica in balcon", a precizat Forin Malaescu, ISU Semenic.
Salvatorii l-au scos, intre timp, pe taximetristul ramas blocat intre fiare. Barbatul este acum in afara oricarui pericol. Soferul TIR-ului inmatriculat in Rusia va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.
##VIDEO106767##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.