„Nu m-am atins de ea și nu am dat-o afară din casă” Sorin a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Nicoleta. O fostă concurentă îi dă mesaje

Author: Diana Bostan

Sorin și Nicoleta de la „Casa Iubirii”

Sursa: Facebook-Sorin Rus

Sorin a fost invitat în emisiunea „Culisele Iubirii”, acolo unde a povestit despre despărțirea de Nicoleta. Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Casa Iubirii” a dezvăluit care a fost motivul despărțirii, dar și cine îi dă proaspătului burlac mesaje.

Sorin și Nicoleta au format un cuplu în timpul primului sezon al emisiunii „Casa Iubirii”, dar au rămas împreună și în afara show-ului matrimonial. Cei doi s-au despărțit, iar în mediul online au apărut tot felul de speculații cu privire la motivele rupturii dintre cei doi. Sorin a făcut lumină în acest caz.

Sorin a realizat că este mult mai liniștit atunci când este singur

Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Casa Iubirii” a realizat că el și Nicoleta nu se înțeleg atât de bine pe cât se aștepta în momentul în care au ieșit din casă. Cei doi s-au mutat împreună, însă atunci când Nicoleta a fost plecată din țară, Sorin a simțit că se simte mult mai liniștit fără ea.

Citește și: „Știu că ea zâmbește când vede pozele astea”. Prima aniversare a lui Flavius Jucu fără mama lui. Fostul concurent de la „Casa iubirii” a împlinit 26 de ani

„Credeam că afară o să fie mult mai mult, că o să fie altfel, mi-am creat anumite așteptări. Toate lucrurile care îmi plăceau mie, ei nu-i plăceau și când vezi că un om nu are dorință ”, a spus Sorin.

Citește și: Irina va izbucni în lacrimi! Replicile lui Alexandru o vor dezamăgi profund! „Vorbește cu o persoană care merită” Aflați ce se va întâmpla între cei concurenți, joi, 3 august, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Sorin a dezvăluit că Nicoleta era tot timpul supărată și spunea că ea se simte singură și tristă. Acesta susține că Nicoleta nu a vrut să facă parte din tradițiile și obiceiurile zonei din care el provine.

Sorin susține că între cei doi nu au existat conflicte care să ducă la violență fizică

Tânărul este dezamăgit de faptul că imaginea lui a avut de suferit după despărțirea de Nicoleta și că i s-a pus o etichetă greșită.

„Sunt genul de băiat care nu bea, care nu fumează, nu se droghează și dintr-o scânteie să ți se pună o imagine așa, mi se pare foarte urât”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Robert, decizie dureroasă în privința relației sale cu Mihaela! „Vreau să pun punct!” Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi concurenți între patru ochi

Sorin spune despre Nicoleta că acționează ca un copil și că l-a blocat peste tot, în repetate rânduri. Cei doi nu au mai vorbit din momentul în care a dus-o acasă, deși a încercat să o sune.

Fostul concurent dezminte faptul că ar fi dat-o afară din casă și susține că tot ce a apărut despre el în mediul online i-au afectat relațiile și cu alte persoane.

„Nu m-am atins de un fir din părul ei și nu am dat-o afară din casă”, a spus acesta.

Sorin a mărturisit că adevăratul motiv al despărțirii au fost diferențele de mentalitate dintre cei doi, cei doi vedeau viața în mod diferit.

Sorin a primit mesaje din partea Kingăi

Fostul concurent a mărturisit că a primit mesaje de la Kinga și că a fost mereu apreciat de Kinga. Cu toate acestea, Sorin nu se vede într-o relație cu Kinga și nu și-o poate imagina în rolul de iubită.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul, din vacanță: “Luna mult așteptată” Unde a plecat prezentatoarea “Casa Iubirii”

Deși nu se vede într-o relație cu Kinga, Sorin vrea să-și refacă viața și-și dorește extrem de mult să-și găsească pe cineva. Acesta a dezvăluit că va lua parte la o nuntă și că deja are o parteneră, însă vrea ca aceasta să rămână secretă.

Sorin a mărturisit că vorbește cu mai multe fete, însă cu o limită: „Sunt o persoană deschisă și aștept să fiu surprins”.