„Nu m-aș fi apropiat de un bărbat care are o relație...” Ce vedem în ediția de luni seara, din Insula de 1 milion, de la 20:00, pe Kanal D

Autor: Bianca Vidoi

Isabela face dezvăluiri incredibile la adresa unui participant 

Sursa: Kanal D

Tensiunile devin tot mai mari în Republica Dominicană, acolo unde concurenții rămași dezvăluie tot mai multe detalii despre viața lor pe „Insula de 1 milion”.

Pe „Insula de 1 milion” rămân tot mai puțini concurenți, iar secretele taberelor ies la iveală rând pe rând. Isabela aruncă acuzații la adresa lui Jaguar, iar participanții experimentului devin tot mai confuzi de întreaga legătură dintre cei doi.

Ediția de luni din „Insula de 1 milion” aduce noi drame în fața telespectatorilor

Conexiunile dintre participanți sunt foarte importante în emisiunea „Insula de 1 milion”, deoarece prin intermediul legăturilor pe care le formează se pot salva sau pot să salveze persoanele dragi din competiție, însă devine o problemă dacă aceste legături devin mai

mult decât o alianță sau o prietenie.

Citește și: „Ar putea fi un moment care să schimbe jocul…”. Cine este concurenta care face strategiile la „Insula de 1 milion”

Isabela aruncă acuzații grave în fața lui Jaguar, spunând că aceasta neagă adevărul de câteva zile, în încercarea de a găsi binele în Ionuț, cunoscut în competiție ca Jaguaru, ceea ce îi face pe participanți confuzi în legătură cu adevărata relație pe care cei doi o au.

„Sunt tristă de câteva zile pentru că încercam să neg adevărul și tot căutam binele din Ionuț, din Jaguar.”, a anunțat Isabela în ediția de luni seara, din Insula de 1 milion.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Colegii acesteia i-au recomandat să împărtășească cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, deoarece detaliile acestea vagi pot face situația reală să iasă din context, iar Isabela nu s-a ferit să le comunice ceea ce simte. „Indiferent de conexiunea dintre noi, eu nu m-aș fi apropiat de un bărbat care are o relație”, a dezvăluit Isabela în fața colegilor de pe „Insula de 1 milion”.

Tudor își dezvăluie strategia jocului

Strategiile sunt necesare în „Insula de 1 milion”, în special când acestea pot pune în pericol un grup întreg sau numeroase persoane din acesta, iar Tudor se pare că nu a făcut cele mai bune alegeri, fiind criticat de colegii săi. Întrebat de prezentatorul emisiunii „Insula de 1 milion” în ce procentaj a gândit strategia pentru el însuși și pentru grup, Tudor a răspuns că 99% a gândit pentru binele echipei sale.

„Eu nu cred, dă-mi voie să nu cred treaba asta. Domne, eu fac strategie pentru grup, haideți că mâncăm toți!”, a dezvăluit Isabela despre răspunsul oferit de Tudor.

„Erau câteva persoane din grupul Vesticilor focusați pe strategie, la noi cam în mod egal s-a împărțit strategia”, a fost de părere un alt coleg al lui Tudor.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.