"Nu mă așteptam!" Larisa, copleșită de emoții în camera roșie! Cum a surprins-o Patrick de Valentine’s Day

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 feb 2024, 20:33

 Patrick a chemat-o pe Larisa în camera roșie! Ce au discutat cei doi concurenți de Valentine’s Day?

Fetele și băieții din ''Casa Iubirii" sezonul 3 au sărbătorit astăzi Valentine's Day, o zi cu totul și cu totul aparte. Rând pe rând, masculii și-au făcut apariția în camera roșie, unde și-au surprins posibilele partenere cu cele mai deosebite cadouri.

Citește și: "Nu mă mai simt bine aici!" Larisa izbucnește în lacrimi și părăsește platoul emisiunii! Ce a pățit concurenta? Aflați ce se va întâmpla joi, 15 februarie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Răsturnare neașteptată de situație! Larisa și Patrick, în camera roșie de Valentine’s Day! 

Larisa era pe cale să rămână fără cameră roșie astăzi. Însă, Patrick nu a lăsat să se întâmple acest lucru. Tânărul a chemat-o pe blondină pentru o discuție între patru ochi și a surprins-o cu un buchet de trandafiri.

În ediția de marți, concurentele din Casa iubirii au dezvăluit ce preferă să primească de Valentine's Day, iar Patrick se pare că a fost extrem de atent la cerințele Larisei.

Pentru că în ediția de ieri, Larisa și-a exprimat dorința de a primi trandafiri roz, Patrick i-a luat un buchet exact pe placul ei.

Larisa a rămas surprinsă când l-a văzut pe Patrick în camera roșie, care și-a asortat sacoul cu buchetul de trandafiri roz pe care i l-a oferit.

Având în vedere că în această zi se sărbătorește dragostea, tânăra nu se aștepta ca Patrick să facă acest gest pentru ea, mai ales după ce a auzit complimentele pe care i le-a făcut lui Giuly, noua concurentă din Casa iubirii.

Patrick:'' Astăzi este Ziua îndrăgostiților. Nu cred că este cazul de îndrăgosteli, dar am auzit că ți-ai dorit trandafiri roz. Sper că îți place culoarea, sper că îți place buchetul! Cum ești fata care îmi stârnești cel mai mare interes acum, aici în Casa iubirii, am zis că meriți.''

Larisa: "Mă așteptam să nu mă cheme nimeni. Ni s-a dat cadru, Robert a chemat-o pe Giuly și după"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick: "Nu te gândeai că eu te voi chema?"

Larisa: "Nu! M-am gândit că tu tot pe ea... (n.r. o va chema pe Giuly)"

Patrick:'' Tu pe cine credeai că chem, pe Giuly? De ce?''

Larisa:'' Nu știu, ai zis pe conexiune că vrei să o cunoști pe ea, că ți-a stârnit interesul.''

Patrick:'' Dar nu am zis așa ceva. Am zis că este o femeie foarte frumoasă, dar nu este genul meu, nu mă atrage. Rămâi sus tu! Tu ești persoana care îmi oferă interes. Acum simt că am curaj să fac pași cât mai mulți.''

Citește și: Robert, gest romantic pentru Giuly în camera roșie! „Ești o femeie cu un potențial mare”. Ce surpriză i-a făcut acesta tinerei

Pentru a vedea ce s-a mai întâmplat între Larisa și Patrick, puteți urmări materialul video de mai jos!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.