„Nu mă așteptam să se întâmple chiar așa”. Theo Rose, luată pe nepregătite de problemele pe care le întâmpină în luna a șaptea de sarcină

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 apr 2023, 11:24

Arsurile de stomac sunt cele care îi dau bătăi de cap acesteia

Sursa: Instagram

În mai puțin de trei luni, Theo Rose va naște, iar acest lucru o bucură extrem de tare. Cu toate acestea, sarcina are și unele aspecte neplăcute, fiind vorba de unele simptome care nu o fac să se simtă bine deloc.

Theo Rose a intrat în luna a șaptea, iar sarcina începe să fie din ce în ce mai dificilă. Pe lângă somnul care va începe să fie mai puțin, luarea în greutate a fătului va crea un disconfort pentru artistă, iar unele neplăceri au început, deja, să își facă simțită prezența.

Problemele sarcinii o urmăresc încă de la început

Pe lângă stările de greață care sunt specifice gravidelor, artista a mai întâmpinat și alte probleme și simptome resimțite de multe femei însărcinate.

Cu toate că aceasta a crezut că doar primul trimetru va fi dificil, a avut parte de o surpriză neplăcută.

Mai nou, arsurile de stomac sunt cele care îi dau bătăi de cap acesteia și, cum se spune din popor, înseamnă că micuțului începe să îi crească părul. Nici de Paște aceasta nu a scăpat de probleme cauzate de evoluția sarcinii, dar toate acestea se vor termina în curând.

Citește și: Theo Rose întâmpină probleme serioase în sarcină: „Nu mai pot să respir”. Artista trece prin clipe grele, cu trei luni înainte să nască

„Merge bine (n.r., sarcina). Acum, am niște aciditate, niște arsuri la stomac. Cică îi crește părul, așa mi-a spus mamaie. Am zis că înghit o mașină de tuns, dacă are așa mult păr, că nu se poate.

E cam greu cu arsurile astea. Mai am două luni și vreo două săptămâni, așa, teoretic”, a povestit Theo Rose, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Luarea în greutate îi dă bătăi de cap

În urmă cu ceva timp, Theo Rose a spus că a început să ia în greutate, lucru ce nu îi displăcea la acea vreme, căci credea că era prea slabă și câteva kilograme în plus ar face-o să arate

mai bine. Cu toate acestea, în prezent, solista este de părere că a ajuns să cântărească prea mult, deși știe că va da jos kilogramele cu pricina.

„Nu am mâncat multe ouă roșii. Nu am mâncat prea mult, dar, la asta cu îngrășatul, pun cam un kilogram pe zi. Eu nu știu ce să zic. Nu prea mă așteptam. Le dau jos, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar așa.

Am 58 de kilograme acum”, a mai mărturisit iubita lui Anghel Damian.

Totodată, Theo Rose se teme că nu va mai mânca după ce naște, deoarece crede că, odată cu aducerea pe lume a lui Sasha Ioan, nu va mai avea poftă de mâncare.

Citește și: „M-au durut unele, însă am înțeles că ăsta e mesajul”. Mesajul emoționant postat de Theo Rose, cu puțin timp înainte de a naște. Cea mai importantă lecție pe care o va transmite copilului ei

„E greu să fiu femeie gravidă timp de nouă luni. Mă duc să mănânc pentru că, în sfârșit, îmi place și mie să mănânc și tare îmi e frică că, după ce nasc, revin la setările din fabrică. E singura chestie de care mă bucur cu toată inima mea, că nu știu dacă o să mai țină așa prea mult. În sfârșit, îmi place să mănânc și îmi e poftă de mâncare!”, a mai spus Theo Rose.