„Nu mă îngropați de vie, am dreptul la viață”. Dana Roba reacționează, după ce a fost pusă la zid din cauza presupusului iubit

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 aug 2023, 12:24

După ce a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, Dana Roba l-a prezentat celor din mediul online

Sursa: Instagram

Dana Roba a fost surprinsă, zilele trecute, în compania unui bărbat pe care, ulterior, l-a prezentat celor din mediul online. Aceasta a mărturisit că este un prieten bun, care i-a fost alături în cele mai grele momente și care a surprins-o cu un gest foarte frumos.

Dana Roba a fost pusă la zid de multe persoane din mediul online, după ce s-a afișat cu un bărbat despre care s-a spus că este iubitul ei. Aceasta nu consideră că astfel de comentarii și mesaje mai puțin frumoase își aveau rostul, deoarece vrea să își refacă viața din toate punctele de vedere.

Dana Roba, aspru criticată din cauza presupusului iubit

După ce a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios, Dana Roba l-a prezentat celor din mediul online.

Makep-up artista nu s-a mai ferit și le-a spus fanilor că bărbatul cu pricina i-a fost alături încă de când tragedia a început, dar și că a depus anumite eforturi, pentru a putea fi alături de ea.

Nu a durat mult și comentariile mai puțin plăcute au început, imediat, să apară. Aceasta le-a cerut celor care o critică să nu mai facă acest lucru, deoarece, în urma a tot ceea ce s-a întâmplat, merită să se bucure de o nouă viață, pe care să și-o facă așa cum are ea nevoie.

Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut sa îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește să mă viziteze la spital cu un buchet de flori. A fost sigur ca voi murii, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec” Cum se recuperează Dana Roba, după ce a fost la un pas de tragedie

Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut.


Cele care m-ați judecat, nu mă îngropați de vie, am dreptul la viața ca oricare altă femeie”, a fost mesajul postat de fosta parteneră a lui Daniel Balaciu.

Dana Roba continuă recuperările

Drumul până la refacere este lung și anevoios, dar aceasta nu se dă bătută. Dana Roba mai are nevoie de două intervenții chirurgicale, una dintre ele urmând să fie efectuată la nivelul frunții.

Banii, însă, reprezintă o problemă, motiv pentru care, s-a întors la muncă.

De asemenea, Dana Roba așteaptă să recupereze suma de 20.000 de euro despre care spune că i-a fost furată de Daniel Balaciu și așteaptă, în continuare, prima înfățișare, unde va discuta cu cel care aproape i-a luat viața.