„Nu mă mai duc” Ce decizie a luat iubita lui Iancu Sterp, imediat după stabilirea datei nunții

Author: Laura Macovei
Actualizat: 21 nov 2023, 19:37

„Nu mă mai duc niciodată la meciurile lui” Ce decizia a luat iubita lui Iancu Sterp, imediat după stabilirea datei nunții

Sursa: Denisa Coțolan Insta

Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu Sterp, a recunoscut că nu mai vrea să meargă la niciun meci de-al iubitului ei, după ce a fost cerută în căsătorie.

Denis Coțolan a declarat că nu mai vrea să meargă la niciun meci de MMA de-a lui Iancu. Care este explicația acesteia?

Denisa Coțolan nu mai vrea să meargă la niciun meci de-al iubitului ei 

Denisa Coțolan a făcut dezvăluiri șocante după ce Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie după meciul din gala RXF, unde a fost învins de George Zănoagă.

Am zis că nu o să mai vin la meciurile lui niciodată. N-am plâns niciodată cât am plâns la meciul ăsta al lui, ” a mărturisit frumoasa șatenă.

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan au anunțat data nunții ”O să fie și nunta mea și ziua mea” Ce i-a spus tânăra logodnicului său după cererea în căsătorie

Iancu Sterp nu s-a putut abține și i-a răspuns logodnicei sale, spunând că o înțelege perfect, deoarece emoțiile atingeau cote maxime.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Ea se emoționează mai repede, mai ales în astfel de momente. Fiind și femeie, vă dați seama, e absolut normal. Mama Geta e călită, e mai bărbătoasă.

Probabil la anii mamei Geta și Denisa va fi la fel. Deocamdată mai are de trecut prin multe etape de-ale vieții ”, a declarat Iancu.

Cum a reacționat Denisa Coțolan la cererea în căsătorie a lui Iancu Sterp

Denisa Coțolan este viitoarea soție a lui Iancu Sterp, după ce a fost cerută în ringul în care a avut loc meciul dintre acesta și Zănoagă. 

Emoționată până la lacrimi, Denisa a urcat pe scenă, unde Iancu o aștepta pregătit cu inelul de logodnă. Aceasta a răspuns „DA” în fața întregii familii. 

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan au stabilit data nunții! Când va avea loc evenimentul mult așteptat: „Mai trebuie să clarific o situație, dar în mare parte așa rămâne”

Pentru mine oricum este un câștigător și cel mai tare.  Pe el îl cred cel mai tare și cel mai bun și astăzi nu a pierdut, chiar a câștigat”,  a dezvăluit Denisa Coțolan, după ce a fost cerută în căsătorie, la finalul meciului, pentru WOWnews.

Cei doi nu au mai stat pe gânduri și au stabilit și data nunții.

Marele eveniment va avea loc pe 27 octombrie 2024.