”Nu mă pot opri din plâns” Claudia Puican, mărturisiri emoționante despre mama sa: "Știm cu toții că într-o zi nu vor mai fi"

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 nov 2023, 05:20

"Nu am putut să mă abțin din plâns la filmări. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa”

Sursa: Instagram Claudia Puican

Claudia Puican, cu lacrimi în ochi, a vorbit despre mama sa, despre care spune că a învățat-o tot ce știe, însă nu a învățat-o niciodată cum să trăiască fără ea.

Claudia Puican s-a filmat în timp ce plângea, moment în care fanii s-au panicat, căci n-au văzut-o niciodată într-o astfel de ipostază. Artista a filmat o piesă în care apare și mama ei, iar mesajul este unul extrem de emoționant, atât de profund că artista nu s-a putut opri din plâns. 

De ce a început Claudia Puican să plângă la filmări

Potrivit Wowbiz.ro, Claudia Puican a dezvăluit că la filmările clipului în care apare și mama sa nu s-a putut opri din plâns, căci mesajul pe care piesa îl transmite este

unul emoționant și astfel nu s-a putut stăpâni. Soția lui Armin Nicoară a mai precizat că este prima dată când i se întâmplă așa ceva la filmările pentru un videoclip.

Citește și: Claudia Puican s-a filmat plângând: „Bineînțeles că am început să plâng”. Ce a făcut-o pe soția lui Armin Nicoară să izbucnească în lacrimi

"Nu am putut să mă abțin din plâns la filmări. 

Niciodată nu mi s-a întâmplat așa, la nicio piesă de-a mea nu am mai pățit să filmez și să nu mă pot opri din plâns. Piesa am făcut la studio la Florin Pește și pentru videoclip am făcut ca un fel de poveste, ca și cum m-aș uita la un film. Am luat albumul de la mama de acasă și am pus doar câteva fotografii cu ea.

Urmează să filmăm o piesă împreună în realitate, aici a fost ca un fel de început de poveste. Eu cu Armin am mai pregătit o surpriză pentru toate mamele, care va veni de 8 Martie, dar acum în piesa aceasta am făcut ca un fel de început de poveste cu pozele cu mama", a dezvăluit Claudia Puican, pentru sursa citată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Claudia Puican are o relație specială cu mama sa, iar faptul că i-a fost alături în toate momentele cheie din viața ei a emoționat-o profund.

"Eu și spun acolo în piesă că ea m-a învățat cum să vorbesc, în viață cum să pășesc și pentru asta mereu îi mulțumesc. Deja la a doua strofă vin cu un mesaj și mai emoționant, când îi spun că fără ea în viață nu voi știi să fac.

Știm cu toții că va veni acel moment când nu vom mai avea părinții alături și la strofa a doua din piesa asta m-am emoționat foarte rău și am izbucnit în plâns. Nu am mai putut să mă abțin", a mai dezvăluit Claudia Puican.

Citește și: Nici bine nu s-a întors din vacanța exclusivistă din Maldive că Georgiana Lobonț a plecat într-o nouă destinație. Ce locație a ales artista pentru zilele acestea