„Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine”. Două tinere din Italia au murit, după ce mașina în care se aflau cu iubiții lor a intrat într-un copac

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 dec 2023, 02:55

Barbara, în vârstă de 17 ani, și Eralda, în vârstă de 19 ani, au murit pe loc

Sursa: today.it

Două tinere din Italia se aflau în mașină, alături de iubiții lor, iar șoferul, din cauza faptului că a călcat pedala de accelerație prea tare, a intrat într-un copac. Una dintre fete îi ceruse acestuia să meargă mai încet.

Două tinere din Italia au murit din cauza șoferului mașinii care nu a mai ținut cont de viteza cu care conduce. Mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un copac.

Două fete din Italia au murit într-un cumplit accident de mașină

Barbara, în vârstă de 17 ani, și Eralda, în vârstă de 19 ani, au murit pe loc, după ce iubitul celei din urmă a mers cu viteză prea mare și nu a putut evita impactul fatal.

Tragedia a avut loc sâmbătă, 4 martie.

Cu doar câteva săptămâni înainte de accident, Barbara Brotto a postat, pe contul ei de TikTok, un filmuleț, în timp ce se afla în mașină cu iubitul ei. După ce acesta a început să conducă mai repede decât ar fi trebuit, aceasta spune: „Mamma mia, ce înfricoșător! Nu mă voi mai urca niciodată în mașină cu tine!”.

Citește și: O fetiță româncă, rănită grav pe o pârtie de schi din Bansko și transportată de urgență la București

În ziua accidentului, la volan se afla iubitul celeilalte fete, Mikele Tatani. În prezent, băiatul se află la terapie intensivă, fiind internat la Spitalul Ca' Foncello din Treviso, iar medicii depun toate eforturile, pentru ca acesta să rămână în viață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fetele au murit, dar iubiții lor sunt la spital și așteaptă să se facă bine

Daniel Castelli, iubitul Barbarei, a fost supus unei intervenții chirurgicale și, spre deosebire de prietenul lui, starea lui se ameliorează puțin câte puțin.

Conform today.it, în spatele mașinii care a fost implicată în accident, se afla o altă mașină, în care erau patru persoane, toți opt urmând să petreacă seara împreună. Conform primei reconstituiri, mașina în care victimele se aflau a fost distrusă în proporție de 50%.

Șoferul a depășit o altă mașină cu o viteză mult mai mare decât ar fi fost normal, în condițiile în care, pe acel segment de drum, limita era de 50 de km/h.

Mașina a intrat pe contrasens și s-a oprit într-un copac.

Citește și: „Am cancer în stadiul patru și am aflat abia după ce m-am prăbușit, într-un supermarket”. O tânără de 24 de ani a dezvoltat simptome ciudate, în timpul unei vacanțe în Galapagos

Procuratura din Treviso urmează să deschidă o anchetă, pentru a afla toate informațiile despre modul în care s-a produs accidentul.

Șoferul mașinii, dacă va supraviețui, va fi acuzat de omucidere, iar șoferul mașinii depășite ar urma să fie și el acuzat, dar de fugă de la locul accidentului.

Acesta a apelat numărul de urgență și, după aceea, împreună cu celelalte trei persoane care se aflau în mașină, a fugit de la fața locului.