„Nu mă voi opri aici”. Război total între Călin Donca și Dorian Popa. De la ce a pornit totul și ce i-a cerut omul de afaceri cunoscutului influencer

Autor: Diana Bostan

Călin Donca i-a declarat război lui Dorian Popa

Sursa: Instagram: Călin Donca/ Eu sunt Dorian

Călin Donca l-a luat în vizor pe Dorian Popa. Omul de afaceri susține că nu se va opri și îi va pune la punct pe toți cei care l-au defăimat.

Călin Donca a declanșat o ofensivă decisivă împotriva celor care l-au calomniat, iar Dorian Popa se află acum în centrul atenției afaceristului hotărât să-și apere reputația. Afaceristul îi cere lui Dorian Popa daune morale, amenințând chiar cu acțiuni în instanță în cazul în care solicitările sale nu vor fi îndeplinite.  

Omul de afaceri Călin Donca îi cere lui Dorian Popa daune morale

Călin Donca a traversat o perioadă tumultuoasă, fiind arestat în luna septembrie a anului trecut și confruntat cu acuzații precum evaziune fiscală, delapidare, înșelăciune și manipulare a pieței de capital. Cu toate acestea, după trei luni de detenție, tribunalul Brașov a decis să schimbe măsura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, permițând afaceristului să revină în libertate.

Acum eliberat și eliber de griji, Călin Donca pare hotărât să își revendice reputația și să demareze un război cu cei care s-au distanțat de el și care i-au adus acuzații fără probe solide.

Primul pe lista sa este nimeni altul decât Dorian Popa, pe care îl vizează în mod direct în demersul său de a-și restabili imaginea.

În momentul arestării sale, Călin Donca era partener de afaceri al lui Dorian Popa, iar prietenia lor a luat amploare când artistul căuta un specialist în panouri fotovoltaice și a descoperit afaceristul din Brașov. Asociindu-se rapid, cei doi au intrat în lumina reflectoarelor online, promovând afacerea împreună.

Citește și: Ce ar schimba Călin Donca dacă s-ar întoarce în timp: ”Am trăit doar din datorii” Afaceristul, dezamăgit de prietenii săi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cu toate acestea, relația lor a suferit o schimbare drastică după arestarea lui Călin Donca, când Dorian Popa a rupt legăturile cu afaceristul, într-un gest care s-a dovedit a fi urmat și de alți cunoscuți.

Artistul a eliminat toate postările care îl includeau pe Donca și a ales să îl șteargă din peisajul său virtual, marcând o distanțare bruscă față de fostul partener de afaceri

A apărut voit la mai multe televiziuni, unde și-a exprimat îngrijorarea privind banii pe care i-a investit la unul dintre parcurile noastre (…) Deși până la această oră, nicio instituție a celor care m-au verificat, nu au adus acuzații pentru proiectul cu panouri fotovoltaice și al parcurile fotovoltaice la care lucrăm și construim peste 10.000

kW, Dorian Popa a adus anumite acuzații De ce să spui că acel parc nu funcționează, din moment ce tu ai auzit cu urechea ta că el funcționa? (…) „Mă adresez mai departe instanțelor de judecată”, să denigrezi, să calomniezi în fața a milioane de oameni, un proiect care funcționează în mod corect, când eu ți-am plătit bani pentru promovarea acelui proiect și am ajuns să fiu defăimat pentru activitatea pentru care eu te-am plătit să mă promovezi”,
a dezvăluit Călin Donca, într-un video postat pe contul său de TikTok.

@calin.donca

PUTEȚI VIZIONA VLOGUL LA MINE PE CANALUL DE YOUTUBE 💻

♬ original sound- Calin Donca

Călin Donca vrea să-l dea în judecată pe Dorian Popa

Călin Donca a dezvăluit faptul că deja l-a anunțat pe Dorian Popa și solicită daune morale. Afaceristul din Brașov nu ezită să recurgă la măsuri legale, amenințând cu implicarea autorităților în situația respectivă, în cazul în care artistul nu va lua în considerare solicitările sale.

„L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale suma pe care el pretinde că a plătit-o către mine plus suma pe care am plătit-o către el concret pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice (…) Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată, să fac demersuri legale spre a putea să îmi apăr reputația”, a mai spus afaceristul.

Citește și: Schimbarea șocantă a lui Călin Donca, după săptămânile petrecute în arest la domiciliu: „O să îmi ia ceva până mă voi obișnui”

Călin Donca a declarat că nu ar fi luat aceste măsuri dacă nu ar fi fost defăimat de Dorian fără probe oficiale. El a menționat că nu va opri demersurile aici și că după Dorian, intenționează să treacă la următoarele persoane, continuând să acționeze atât cât îi stă în putință pentru a-și curăța imaginea și numele. „Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul, apoi la următorul”,   a mai spus Călin Donca.