„Nu mai ai verigheta?”. Georgiana Lobonț a stârnit neliniștea fanilor, după ultimele sale apariții din mediul online

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mar 2023, 17:54

În urmă cu două luni, soțul artistei a anunțat că divorțează

Sursa: Instagram

Internauții au văzut vă Georgiana Lobonț nu mai poartă verighetă sau, cel puțin, așa pare în fotografiile postate de ea, așa că unul dintre ei a decis să o întrebe dacă este sau nu adevărat ceea ce pare.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere, lucru ce i-a adus extrem de mulți fani și în mediul online. Prin urmare, toți ochii sunt ațintiți asupra ei, iar ochii vigilenți ai fanilor văd până și cele mai mici detalii.

Georgiana Lobonț a fost văzut fără verighetă de mai multe ori

Nu de puține ori, Georgiana Lobonț a fost văzută fără verighetă și, în unele cazuri, aceasta fusese înlocuită cu alte bijuterii.

Neînțelegând ce se întâmplă, un admirator a sesizat acest lucru. „Nu mai ai verigheta pe deget?”, a fost întrebarea pusă artistei de către un internaut.

Luând în considerare cele întâmplate în urmă cu două luni, atunci când soțul artistei a anunțat că divorțează, fanii Georgianei Lobonț s-au legat de verighetă, crezând că lipsa ei ar putea da ceva de înțeles.

Citește și: Georgiana Lobonț, cadou de sute de mii de euro din partea soțului! Cum a surprins-o Rareș Ciciovan pe artistă

Cu toate acestea, lucrurile dintre ea și soțul ei merg extrem de bine, ba chiar, în urmă doar câteva săptămâni, au clarificat cele întâmplate și au spus că divorțul nu va avea loc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Georgiana Lobonț și soțul ei nu au fost ocoliți de momentele tensionate

Chiar dacă par cuplul perfect și primesc, în fiecare zi, mesaje din partea fanilor, acest lucru nu înseamnă că nu au trecut și ei, ca orice alt cuplu, prin momente mai grele.

În cadrul unui interviu acordat pentru WOWnews, Georgiana Lobonț a dezvăluit cum reușea soțul ei să o împace sau, măcar, să îi dea de înțeles că îi pare rău de tot ceea ce s-a întâmplat.

Cum aceasta iubește muzica, se pare că tot ea era calea prin care Rareș reușea să ajungă la inima sa.

„Știu că, atunci când ne mai tachinam noi și mă mai supăra el cu câte ceva, chestii d-astea, așa, de adolescenți, îmi trimitea tot felul de piese, «Sweet dreams », nu mai știu. Țin minte că îmi trimitea tot felul de linkuri de pe YouTube, să ascult piesele respective.

Aveau tot felul de mesaje, ca să îmi dea de înțeles că el suferă, că îi e dor de mine”, a spus artista, conform wowbiz.ro.

Citește și: „Noua membră a familiei. De asta aveam nevoie”, Georgiana Lobonț, le-a dat vestea mult așteptată fanilor despre cea mai mare dorință a ei care s-a îndeplinit

Oricum ar fi acționat și orice ar fi făcut, se pare că mereu au reușit să treacă peste momentele dificile, dovadă fiind că, de curând, au aniversat șapte ani de la nuntă și continuă să

se iubească la fel de mult ca în prima zi.