„Nu mai am niciun chef să i-l dau”. Laurențiu a reușit să transforme un gest romantic într-o ceartă. Aflați de ce s-a certat cu Lorena într-un nou episod din „Casa iubirii” joi, 31 august, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 aug 2023, 12:39

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena ajung să aibă din nou discuții în contradictoriu.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu și Lorena ajung din nou la neînțelegeri din cauza unor cadouri.

Laurențiu a reușit să transforme un gest romantic într-o ceartă

Mâine, Laurențiu declară tăios că nu mai are chef să-i ofere Lorenei cadoul pe care i-l pregătise.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Cosmin! Concurentul a avut parte de cele mai frumoase și emoționante momente deoarece mama și sora lui au pășit în Casa iubirii

„Nu mai am niciun chef să i le dau”, a spus Laurențiu.

„Păi n-ai zis că tu, indiferent de orice, o să i-l dai?”, a declarat Bianca.

„Da, dar mi-a stricat așa vibe-ul (n.r.: starea)”, a explicat Laurențiu.

Lorena nu înțelege de ce Laurențiu a luat decizia de a nu-i mai oferi cadoul, așa că decide să-l întrebe pe Laurențiu ce motive are.

„De ce? Nu înțeleg”, spune Lorena.

Citește și: Laurențiu, la un pas de a lua o decizie radicală în privința relației sale cu Lorena! „Poate nu suntem potriviți!” Iată cum a reacționat concurenta și s-a întâmplat astăzi în Casa iubirii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Așa. O să i-l dau când o să fiu mai happy (n.r.: fericit)”, a răspuns Laurențiu.

Ambițiile lui Laurențiu au stricat un moment frumos

Lorena a ținut să aducă în atenția lui Laurențiu că are aceste reacții de mult timp și nu înțelege de ce.

„De foarte mult timp reacționezi așa”, spune Lorena.

„Cum așa? Păi dacă se lăsau lucrurile să meargă de la sine ți-l dădeam mâine sau ți-l dădeam la sfârșit sau ți-l dădeam oricând, de ce trebuie să ți-l dau când îmi zice mie cineva?”, a declarat Laurențiu, motivându-și alegerea de a nu-i mai oferi cadoul. 

„Dar nu e vorba de asta, e vorba că tu te-ai deranjat că eu nu ți l-am dat”, a spus Lorena.

„Eu nu eram deranjat până să se aducă discuția de cadou, ți-l dădeam astăzi, să știi că și băieții știau că ți-l dădeam”, a replicat Laurențiu.

Până și Andreea Mantea a intervenit în discuția celor doi pentru a-i arăta lui Laurențiu că decizia de a nu-i mai da cadoul Lorenei a dus la stricarea unui moment romantic, care ar fi putut să fie foarte frumos.

„Era ceva drăguț, dar tu ai transformat asta în ceva urât”, a declarat Andreea Mantea.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 31 august 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.