„Nu mai am pe cine să aleg”. Roberta renunță la Patrick? Tânărul ar fi încă prins în povestea cu Larisa

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta a făcut un pas înapoi în privința lui Patrick.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta a făcut un pas înapoi în ceea ce îl privește pe Patrick.

Roberta renunță la Patrick?

În ediția de astăzi, 5 aprilie 2024, Roberta a vorbit sincer despre cunoașterea cu Patrick. Se pare că frumoasa brunetă a rămas fără opțiuni în „Casa iubirii”, întrucât Patrick și Ștefan erau singurele ei opțiuni, iar Ștefan pare că și-a îndreptat toată atenția către Rebecca.

Citește și: „Să-mi atragi atenția ca să vadă Virginia”. Robi este pus la colț de concurenții din „Casa iubirii”! Privirile pe care și le-a aruncat cu Roberta în gală au creat controverse

Se pare că motivul pentru care Roberta face un pas în spate este pentru că Patrick ar fi încă prins în trecutul pe care îl are cu Larisa, astfel simte că nu este loc pentru ea.

„Nu mai am pe cine să aleg. Așa mi se pare, nu mai am pe cine. Ștefan se îndreaptă către Rebecca și Patrick e cum știm toți. Eu am avut discuția cu el și mi-a spus, am discutat despre Larisa și mi-a spus că încă este prins și nu am ce să fac, adică îl las să-și vadă de drumul lui”, a declarat Roberta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Roberta, decizie radicală în privința lui Ștefan! „Am vrut să clarific ceva cu el!” Iată cum a reacționat concurentul și ce discuții s-au declanșat în Casa iubirii

Contrar declarațiilor lui Patrick, Larisa este de părere că dacă în competiție ar veni o fată care să îndeplinească toate dorințele și cerințele lui, nu ar mai exista impedimente.

Șatena a mai spus, de asemenea, că nu se consideră un obstacol între Roberta și Patrick.

Patrick ar fi încă prins în povestea cu Larisa

Virginia și-a dat cu părerea despre această situație și a fost de acord cu Larisa în privința faptului că Patrick nu s-ar lăsa împiedicat de nimeni și de nimic dacă ar apărea o fată exact așa cum își dorește el, dar în același timp consideră că Larisa îi este cea mai dragă concurentului.

Andreea Mantea a trecut la lucruri mai serioase și a întrebat-o pe Roberta dacă și-ar dori sau dacă măcar așteaptă ca Larisa să părăsească emisiunea, dar se pare că bruneta nu are niciun gând în această privință, ba chiar se poate resemna cu faptul că Patrick s-ar îndrepta către Larisa.

„Nu, dacă Patrick se îndreaptă către ea nu înseamnă că îmi doresc plecarea ei”, a spus Roberta.