Nu mai arată așa! Schimbare de look pentru Sarah Prodan. Imaginea a fost publicată chiar de Anamaria Prodan: „Fata mea perfectă”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 sep 2023, 10:24

Nu mai arată așa! Schimbare de look pentru Sarah Prodan

Sursa: Sarah Prodan Instagram

Sarah Prodan, fiica Aneimaria Prodan, și-a făcut o schimbare de look care îi pune în evidență frumoasele trăsături. Mama sa a postat o fotografie, iar fanii s-au declarat încântați de schimbare.

Anamaria Prodan a „dat-o de gol” pe fiica ei, Sarah, după ce a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care se observă o schimbare vizibilă de look a tinerei.

Schimbare de look pentru Sarah Prodan

Sarah Prodan are grijă de aspectul ei și impresionează prin frumusețe. De data aceasta, blondina a decis să își facă o schimbare de look și a apelat la vopsirea părului.

Se pare că blondina a devenit acum brunetă, iar mama ei a imortalizat momentul! 

„Fata mea perfectă!”, a scris sexy impresara pe pagina sa de Instagram.

Citește și: „Spune că fetele nu sunt fetele lui. E rușinos!” Anamaria Prodan, atacuri repetate la adresa lui Laurențiu Reghecampf

„Ce frumoasă ești!”,

a reacționat unul dintre urmăritori în comentarii. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De ce nu are Sarah Dumitrescu un iubit

Tânăra de 23 de ani are o agendă extrem de plină, practicând baschet de performanță, și nu are timp de relații.

Aceasta a mărturisit că a sacrificat anumite plăceri ale vieții pentru a se dedica în totalitate acestui sport, la care excelează, susține mama ei. 

Sarah  s-a stabilit încă de la 18 ani în America, acolo unde joacă într-o echipă de baschet feminină. Tânăra le este recunoscătoare peste măsură părinților, pentru că au susținut-o și au ajutat-o atât pe plan personal, cât și profesional.

Citește și: Anamaria Prodan, săgeți către fostul soț: „Nu vei putea construi un regat” Impresara a postat totul pe rețelele de socializare

Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la tot ce e pământesc frumos.  Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic.

Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. (…) Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină.

Eu sunt cetățean american, unul mândru. Îmi văd părinții mai rar și rudele. Am două antrenamente pe zi și școală. Nu am timp de nimic altceva. Dar așa m-au crescut părinții mei”,  a declarat Sarah, potrivit Click.ro. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.