Nu mai au frica de nimic! hotii profita de neatentia vanzatoarelor si isi iau ce vor direct din rafturile magazinelor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:09

Un astfel de furt a fost surprins de camerele de supraveghere. Este incredibil cum aceasta femeia patrunde in magazinul cu haine si reuseste sa fure fara ca absolut nimeni s-o vada! Priviti-o in actiune! N-are nicio teama!

Cu o  geanta incapatoare pe bratul stang, femeia cauta sa scape de bluza pe care o cara cu ea. O pune in geanta si arunca o privire de ansamblu  in magazin.

Isi lasa copilul sa se plimbe de voie prin magazin, in timp ce ea  se uita  cu atentie la  bluzele de pe umerase. Nimeni nu o priveste! Vanzatoarea este ocupata cu alti doi clienti, asa ca femeia poate „admira” in voie hainele.

Dar, deodata, priviti-o ce face! Trage bluza de pe umeras, priveste atenta in jurul sau si, cu ochii in patru, o ascunde, unde credeti, chiar sub fusta! Dupa ce s-a asigura ca nimeni n-a vazut-o, isi ia fetita de mana si se grabeste sa iasa din magazin.
Ce nu a surprins camera de supraghere este ca bluza care la inceputul inregistrarii pare ca este a ei, este, de fapt, tot din magazin sustrasa.

Femeia s-a indreptat cu ea spre casa de marcat, dar n-a mai ajuns s-o plateasca. Pur si simplu, a impachetat-o bine si a ascuns-o in geanta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, sambata dimineata. De-ndata ce a vazut grozavia, patronul magazinului a depus plangere la politie. Nu este prima data cand  i se fura din marfa! Deocamdata, insa, nu se stie daca a fost praduit de aceeasi individa.

Ca sa-i ajute pe politisti, omul a postat imaginile cu furtul pe internet, in  speranta ca femeia va fi gasita cat mai repede posibil. Pentru cele doua bluze care nu depasesec suma de o suta de lei, femeia  risca pana  la trei ani de puscarie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.