NU mai au intimitate nici in propria casa din cauza blocurilor aparute peste noapte VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 05 nov 2020, 07:45

De apropape patru luni, doamnei Dragomirescu nu-i mai intra lumina zile in casa, iar geamul se deschide dupa un orar strict.

 Totul a inceput in octombrie anul trecut, cand, la doi pasi de blocul in care locuieste, a inceput sa se inalte un alt imobil. Mai intai au fost taiati copacii, iar apoi si-a facut aparitia o armata de oameni care s-a apucat de treaba.

De atunci oamenii din bloc nici c-au mai avut liniste.Doamna Mariana s-a mutat la etajul trei al acestui bloc in urma cu 3 decenii. 

Spune ca nu i-a lipsit nimic.
S-a multumit cu apartamentul modest in care si-a crescut copiii si nepotii. Acum, se uita pe fereastra si numara cu tristete putinele zile in care razele soarelui ii vor mai intra in casa.

Un etaj mai jos, gasim o familie cu copii. Oamenii par sa fi devenit imuni la zgomotele care le perturba zilnic linistea si somnul de pranz al copiillor.

N-a mai avut incotro, asa ca s-a conformat.
Ca sa scape de privirile muncitorilor si-a inlocuit vechile perdele cu draperii groase si mate. Deschide ferestrele in fiecare zi si fotografiaza stadiul lucrarilor de vis-a vis.

Nu uita sa faca haz de necaz, ori de cate ori i se iveste ocazia. Un alt apartament, aceleasi nemultumiri. 

Aceasta femeie spune ca de luni de zile incearca sa opreasca ridicarea imobilului, dar in zadar. Femeia spune ca de fiecare data a primit doar raspunsuri evazive. 


Nu intelege cum de oamenii din bloc au domiciliul in sectorul patru al Capitalei, iar spatiile care imprejmuiesc imobilul, inclusiv terenul pe care se inalta noua costructie, s-ar situa in sectorul 5 al Capitalei.


Dezvoltatorul imobiliar spune ca are toate autorizatiile necesare pentru ridicarea blocului care va fi gata in toamna acestui an. Si.... are dreptate pentru ca Legea este de partea lui.

Potrivit articolului 615 din noul Cod Civil, distanta intre ferestele a doua constructii nu trebuie nu trebuie sa fie mai mica de 4 metri. In
cazul nostru, intre cele doua imobile, este o distanta de aproape 6 metri si sunt exact doi metri de la constructie pana la limita de hotar.

 

Taguri: