„Nu mai este fericită într-o relație”. Ce s-a observat la Deea Maxer, după ce a fost criticată că a plecat în vacanță cu iubitul ei, fără copii

Author: Lavinia Medrea

Ce s-a observat la Deea Maxer, după ce a fost criticată că a plecat în vacanță cu iubitul ei, fără copii

Sursa: Instagram Deea Maxer - colaj Kanal D

Acum aproximativ patru luni, Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează și au luat-o pe drumuri separate.

După ce au divorțat, atât Deea cât și Dinu au încercat să-și refacă viața, dar singura care chiar a reușit și este, acum, fericită a fost Deea.

Ce s-a observat la Deea Maxer după criticile primite

Deea Maxer și Robert Drilea, actualul ei partener, sunt foarte fericiți împreună și merg des în vacanțe pentru a se cunoaște din ce în ce mai bine.

Recent, au fost într-o escapadă romantică, dar fără cei doi copii pe care Deea Maxer îi are cu Dinu Maxer.

Citește și: „Ea este singura pe care mi-o doresc alături”. Deea Maxer, surprinsă cu o declarație de dragoste de iubitul ei, Robert Drilea, în vacanța din Grecia

Cu toate că bruneta este fericită și se vede cu ochiul liber, Deea Maxer a fost aspru criticată pentru decizia de a fi împreună cu altcineva.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe contul ei de Instagram, Deea Maxer s-a lovit de comentariile răutăcioase din partea oamenilor, care au judecat-o pentru faptul că și-ar neglija copiii din cauză că alege să meargă în vacanțe doar cu iubitul ei. După ce Dinu Maxer a publicat o fotografie alături de cei mici, Deea Maxer a fost pusă la zid de acuzațiile oamenilor răi. 

Cu toate că nu s-a adresat public în privința criticilor primite, Deea Maxer a postat un mesaj pe care l-a primit din partea unui susținător. 

Citește și: Cum a acceptat Deea Maxer ca noul iubit să intre în viața copiilor ei „Și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”

„Nu te cunosc, nu te urmăresc, dar bravo ție! Femeile ar trebui să se susțină.

Orice femeie ar trebui să plece când nu mai este fericită într-o relație. Nu pune la suflet comentariile mizere, multe românce sunt încă blocate în relații urâte și își varsă veninul asupra unor oameni nevinovați. Viața unei mame nu este doar despre copii, orice mamă este în primul rând femeie, orice femeie trebuie iubire.”, este mesajul pe care l-a primit Deea Maxer, pe Instagram. 

Deea Maxer, criticată pentru că a plecat singură cu iubitul în vacanță

Imediat după postarea făcută de Dinu Maxer, alături de copii, comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară. Unii îl felicitau pe artist pentru grija pe care o oferă celor mici, alții o criticau pe Deea Maxer pentru că a decis să plece în vacanță alături de Robert Drilea fără copii. 

„Mama e în călduri. Oricâte scuze i-ai căuta”,   „Un TATĂ excepțional... mama, care spunea că-i iubește, unde este? Este foarte îndrăgostită, a uitat de copii?!”,   „Mama are treaba cu noul iubit, este îndrăgostită”,   „Felicitări! Sunteți minunați! Ești

un exemplu de tată! Din păcate, ea a ales să salveze viața individului, să-l facă mai bun, cum spune sărăcuțul, cu prețul distrugerii sufletelor nevinovate. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe tine si puii tăi!”,   „Felicitări, să ai grija de copii, că sunt micuți și Domnul te va răsplăti... că ea e cu iubitul...rușine să-i fie”,   „Felicitări! Un tată exemplu”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase, lăsate de internauți. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?