„Nu mai mănânc absolut nimic”. Vezi la ce dietă minune a apelat artista Carmen de la Sălciua. Ce a determinat-o pe vedetă să scape de kilogramele în plus

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 feb 2024, 23:36

Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit fanilor dieta sa

Sursa: Instagram- Carmen de la Sălciua

Îndrăgita Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit urmăritorilor săi dieta echilibrată și obiceiurile de viață pentru a avea o formă de invidiat.

Cunoscuta artistă Carmen de la Sălciua a dezvăluit recent fanilor săi secretele dietei pe care o urmează pentru a-și menține forma și sănătatea. Într-o serie de postări în secțiunea Instastory, artista a explicat că nu urmează o dietă strictă, ci adoptă un set de obiceiuri alimentare și de viață care au funcționat pentru ea și în trecut.

Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit urmăritorilor regimul său alimentar

Printre regulile pe care le-a împărtășit, Carmen de la Sălciua menționează faptul că a renunțat să mai mănânce după ora 18:00, consumă peste doi litri de apă zilnic și, uneori, chiar mai mult de trei litri, și a eliminat pâinea din alimentație, cu excepția micului dejun. Micul dejun constă într-o felie de pâine cu ou sau avocado. Artista subliniază importanța de a mânca în cantități mici, astfel încât să se sature și menționează că a observat beneficiile acestui obicei.

Citește și: Carmen de la Sălciua destramă zvonurile cum că ar fi gravidă! „Văd că există multă controversă”

„Nu e o dietă fixă! Nu mai mănânc absolut nimic după ora 18. Consum peste 2 litri de apă și uneori și mai mult de 3( dar mă forțez un pic). Am renunțat la pâine cu excepția micului dejun…Mănânc o felie de pâine dimineața cu ou sau avocado ,

a scris artista, în secțiunea Instastory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În ceea ce privește alimentele acide și dulciurile, Carmen de la Sălciua a afirmat că evită alimentele acidulate și consumă dulciuri doar în cantități mici, pentru a satisface pofta și pentru necesitățile de glucoză.

De asemenea, artista a subliniat importanța activității fizice, menționând că aceasta a fost un element esențial în rutina sa de sănătate.

Dieta lui Carmen de la Sălciua a dat roade și-n trecut

Carmen a concluzionat că aceste obiceiuri alimentare și de viață au funcționat pentru ea și că s-a întors la ele după câțiva ani, recâștigându-și obiceiurile sănătoase care au avut un impact pozitiv asupra stării sale de bine.

”Asta a funcționat la mine și în urmă cu câțiva ani…și m-am reîntors la obiceiurile bune de atunci!”, a mai scris Carmen de la Sălciu, în secțiunea Instastory.

Citește și: „Sarcină ușoară!”. Vestea momentului pentru Carmen de la Sălciua. Fanii au reacționat imediat, după ce vedeta a postat o fotografie cu burtica ce pare de graviduță

Fanii au primit cu entuziasm sfaturile și regulile artistei, iar mulți au apreciat transparența și deschiderea cu care Carmen împărtășește aspecte din viața sa personală. Dieta adoptată de Carmen a venit în contextul în care artista a recunoscut că a acumulat câteva kilograme în plus. Cântăreața și-a pus fanii pe gânduri în momentul în care a postat o fotografie cu burtica proeminentă, aceasta spunând ulterior că nu este vorba de o sarcină, ci doar de câteva kilograme în plus de care vrea să scape în următoarea perioadă.

„Ca să fiu sinceră, în ultima vreme mă ”fălesc” și cu câteva kilograme în plus, de care mă străduiesc să scap... Și astea creează atâta controversă! Poate mă ajutați cu un program mișto de slăbit” mai spune artista în postare.