„Nu mai mănâncă nimic” În ce stare se află Florin Salam după ce a fost externat din spital

Author: Diana Ghita

Cum se simte Florin Salam după ce a fost internat în spital

Sursa: Captură YouTube

Fiica lui Florin Salam, Betty, a mărturisit cum se simte cântărețul de manele după ce a fost în spital, luna trecută.

Manelistul a fost spitalizat, în luna iunie, și a fost ținut sub observații timp de 10 zile.

Citește și: Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost externat din spital: „Trebuie să fac acest anunț”. Manelistul a spus adevărul

Din ce cauză a ajuns Florin Salam în spital

Florin Salam se numără printre cei mai urmăriți și apreciați cântăreți de manele.

Acest artist a câștigat, de-a lungul timpului, o mare notorietate în industria muzicii și a adunat o impresionantă bază de fani. În ultimii ani, datorită stresului și nopților albe, manelistul a avut de înfruntat mai multe probleme de sănătate, ceea ce a îngrijorat atât familia sa, cât și fanii săi.

După mulți ani de carieră Florin Salam se resimte. La aproximativ o lună după externarea din spital, fiica lui Florin Salam din prima căsătorie, Betty, a vorbit despre starea artistului.

Conform cântăreței, Florin Salam este într-o stare de sănătate stabilă și a decis să adopte un stil de viață mult mai sănătos. În plus, Betty a subliniat că problemele de sănătate ale tatălui său au fost influențate și de prezența oamenilor răuvoitori de care cântărețul a fost înconjurat până acum.

„Mă bucur că e bine acuma, că a luat decizia să meargă pe un drum mai bun pentru el, o să își aleagă un mediu de viață mult mai sănătos.

El fiind artist și un artist mare, este inevitabil să nu te lovești de anumite  probleme, de oameni răi. Oamenii răi te duc în anumite situații”, susține Betty Salam pentru Ciao.ro.

Citește și: „Mi-au băgat ceva în pahar. A fost mai rău decât ce credeți voi”. Cum explică Florin Salam incidentul care a avut loc la nunta din Craiova, unde a fost dat afară de un nuntaș

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Florin Salam este mai atent la ce mănâncă

După mulți ani în care a neglijat alimentația din cauza programului său încărcat cu spectacole, Florin Salam se confruntă acum cu multiple probleme de sănătate. După ce a fost consultat de medici, celebrului manelist i s-a recomandat să urmeze un regim strict, în care să fie foarte atent la alimentație.

Fiica sa, Betty, a adăugat că pentru a-și menține sănătatea, artistul trebuie să se odihnească adecvat și să facă exerciții fizice.

„Acum e bine! El e un om foarte iubit de Dumnezeu! Lui îi trebuie doar puțină odihnă, puțin sport, să țină regim!(...) Ține regim, nu mai mănâncă nimic. Reușește să țină regim pentru că trebuie. Sportul, dieta, viața sănătoasă, contează foarte mult. Trebuie să se mențină sănătos, el trebuie să fie forță!”, a mai declarat fiica lui Florin Salam.

În această perioadă dificilă, Florin Salam primește sprijinul necondiționat al familiei sale.

Fiica sa cea mare, Betty, a mărturisit că îl va susține mereu pe tatăl ei și va fi alături de el indiferent de situație. Ea are numai cuvinte frumoase și recunoștință față de părintele său, mărturisind că artistul înseamnă totul pentru ea.

„Eu îl susțin pe tata de când m-am născut! Nu există zi să nu îl susțin! Eu sunt lângă el și voi fi toată viața mea lângă el, indiferent ce se întâmplă, că eu cresc, că mai fac un copil, nu contează! Eu tot fata lui sunt, el tot tatăl meu rămâne, indiferent de ce probleme mai apar în viața asta. El este totul pentru mine!”, a mai declarat Betty Salam.

Citește și: „Este epuizat. Face tratament”. Betty Salam, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Când își va relua manelistul activitatea

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?