„Nu mai mima fericirea, se vede de la o poștă”. Anamaria Prodan, taxată de fani în mediul online, după ce s-a filmat în timp ce dansează singură

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 apr 2023, 20:28

Anamaria Prodan a fost filmată în timp ce dansează, iar momentul l-a postat și pe contul ei de Instagram, doar că internauții nu au fost atât de convinși de zâmbetul pe care îl afișa. Mulți dintre ei au declarat că aceasta se preface și că viața ei nu este atât de frumoasă pe cât lasă să se vadă.

Anamaria Prodan a început să arate, de ceva timp, cum se bucură de viață, doar că nu toți internauții sunt convinși că este atât de fericită pe cât arată, nici atunci când dansează. În urma unei postări pe care impresara a făcut-o, unii dintre ei au ținut să îi lase în comentarii ceea ce ei cred.

Anamaria Prodan, taxată de fani, deoarece dansează singură

Anamaria Prodan este o fire foarte puternică, iar acest lucru a ajutat-o foarte mult în a trece destul de repede peste divorțul de fostul ei partener. După ceva timp de când a confirmat separarea, aceasta și-a refăcut viața sentimentală.

Impresara se declară mai fericită ca niciodată, spunând că, în sfârșit, are lângă ea un bărbat care să o aprecieze pentru ceea ce este și care o face să iubească așa cum nu a făcut niciodată.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan încă nu a vrut să îl arate pe actualul ei iubit, dar ceea ce arată din plin în mediul online este cât de fericită este și cât de bine se simte acum, de când problemele din viața ei nu mai există.

Citește și: Carmen Harra, adevărul despre relația Anamariei Prodan cu noul iubit: „Percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezintă”

De curând, aceasta a postat o filmare, pe contul ei de Instagram, în care apare dansând, la o petrecere, doar că de una singură. Deși femeia de afaceri era toată un zâmbet și părea că se simte foarte bine, unii internauți au spus că nu se lasă păcăliți de aparențe.

Anamaria Prodan, acuzată că minte în legătură cu ceea ce simte

În ciuda faptului că Anamaria Prodan susține că, în prezent, este mai fericită ca niciodată, unele persoane sunt de părere că minte și și-au spus părerea în mediul online.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu mai mima fericirea că o ai, se vede de la o poștă”, „Dansezi singură”, „Nu mai mima bucuria, fii naturală”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților care nu s-au lăsat convinși de filmarea postată de impresară.

Chiar și așa, deoarece nu este prima dată când se lovește de astfel de comentarii, Anamaria Prodan nu pune la suflet și continuă să își trăiască viața, exact așa cum vrea ea.

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume.

Citește și: Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată de când are un nou iubit: „Pe plan sentimental, radiez”. Declarațiile impresarei despre iubitul misterios

Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită.  Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos”, a mărturisit femeia de afaceri, în urmă cu ceva timp.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.