„Nu mai mișca fetița. A fost o naștere grea”. Daniela Crudu a fost nevoită să nască prematur. Fosta asistentă a ajuns pe masa de operație înainte de termen

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 iun 2023, 19:24

Fetița a trebuit să stea la incubator doar în noaptea în care a venit pe lume 

Sursa: Instagram

Daniela Crudu a născut, în urmă cu ceva timp, însă, și-a adus fiica pe lume prematur. Complicațiile întâmpinate în ultima perioadă a sarcinii au făcut-o pe fosta asistentă să ajungă pe masa de operație mai devreme decât ar fi fost normal.

La începutul lunii mai, Daniela Crudu a născut, prin cezariană, prematur. Viața fiicei sale era pusă în pericol, motiv pentru care, a trebuit să o aducă pe lume cu o lună mai devreme decât ar fi fost normal.

Daniela Crudu a născut prematur, prin cezariană

În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, Daniela Crudu a ajuns, de urgență, în sala de operație, deoarece, pe lângă faptul că sarcina era foarte jos, micuța ei era în pericol.

Deși mai avea o lună până la termen, vedeta a trebuit să fie operată de urgență.

Fetița a venit pe lume la 36 de săptămâni și, din fericire, a trebuit să stea la incubator doar în noaptea în care a venit pe lume. Stările prin care aceasta a trecut au speriat-o foarte mult, dar este fericită că totul s-a terminat cu bine.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni.

Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență, că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme, că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital. Au avut grijă de noi.

Citește și: Daniela Crudu a recurs la un gest extrem! Ce se întâmplă cu vedeta la scurt timp după ce a născut. Nimeni nu înțelege de ce a luat această decizie

E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice, că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță.

Cu el seamănă”, a spus Daniela Crudu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Daniela Crudu și-a revenit foarte repede după naștere

Daniela Crudu a revenit la silueta  pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată, lucru ce a fost observat și de cei din mediul online.

Aceștia au apreciat-o pentru cât de repede a revenit la formele sale, într-un timp record.

Cu toate acestea, în ceea ce privește operațiile estetice, nu de multe ori, i s-a spus că a exagerat cu ele și că nu mai arată deloc așa cum o făcea în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Daniela Crudu a născut! Primele imagini cu chipul bebelușului

În cadrul unei emisiuni televizate, Daniela Crudu a negat că și-a făcut multe intervenții chirurgicale, spunând că, de fapt, este vorba de machiaj. Fosta asistentă a recunoscut intervențiile la nivelul sânilor, la nivelul buzelor, la nivelul nasului și fațetele.