„Nu mai poate să doară”. Cum procesează George Burcea despărțirea de Viviana Sposub. Cei doi s-au separat acum mai bine de trei săptămâni

Author: Lavinia Medrea

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit! Cei doi au fost împreună trei ani, dar relația lor a luat sfârșit.

Viviana Sposub și George Burcea au format unul dintre cele mai mediatizate și apreciate cupluri din showbiz timp de trei ani. Din păcate, acum mai bine de trei săptămâni, drumurile lor s-au separat.

Cum procesează George Burcea despărțirea de Viviana Sposub

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub s-a terminat acum aproape o lună. Cei doi au decis că cel mai bine este să se separe și să-și continue viețile singuri.

De atunci, de la despărțire, George Burcea și-a petrecut timpul doar cu familia lui și a încercat să se regăsească, după trei ani petrecuți împreună cu Viviana la dreapta lui. 

Citește și: Viviana Sposub a făcut anunțul după despărțirea de George Burcea: „Iubesc” Cu ce își ocupă timpul frumoasa brunetă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Recent, George Burcea a postat un citat prin care dă de înțeles că acceptă despărțirea și durerea care vin odată cu acestea. În acest fel, nu va mai suferi atât de mult.

„Lasă să doară, până când nu mai poate să doară”, este citatul publicat de George Burcea, pe pagina lui de Instagram.

Ce a mai făcut George Burcea de când s-a despărțit de Viviana Sposub

Deși părea că Viviana Sposub și George Burcea se înțeleg de minune și nimic nu îi poate clătina, se pare că nu au putut rezista atât de mult. Cei doi s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de Viviana. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” le-a cerut tuturor discreție și intimitate în privința acestui subiect sensibil la acea vreme, dar nu a dat detalii și despre motivul separării lor. 

Citește și: Ce face Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Legătura incredibilă cu Dan Bursuc: „Cu mine te știe lumea”

De când George Burcea s-a despărțit de Viviana Sposub nu a stat degeaba. Actorul a încercat pe cât de mult posibil să se bucure de viață și de cele două fetițe ale lui, care îi luminează viața în fiecare zi.

Timp de mai bine de șase săptămâni, George Burcea și fetițele lui sunt de nedespărțit. Merg în vacanțe, la țară la bunici și se bucură de timpul petrecut unii lângă ceilalți, în familie.