„Nu mai pot face nimic”. Familia lui Nicolae Guță trece prin momente grele. Fosta soție a intrat în comă

Autor: Diana Bostan

Sorina Guță a intrat în comă

Sursa: Facebook/ Arhivă

Clipe grele pentru Sorina Guță, fosta nevastă a lui Nicolae Guță. Aceasta a intrat în comă după ce i s-a făcut brusc rău.

Sorina Guță, fosta parteneră a celebrului cântăreț Nicolae Guță, a trăit momente de cumpănă, ajungând în stare gravă la spital. Aceasta a intrat în comă, după ce i s-a făcut rău din senin. Masca de oxigen, de care fosta soție a lui Nicolae Guță este dependentă, nu a mai ajutat-o de această dată.

Fosta soție a lui Nicolae Guță a intrat în comă

Sorina Guță a luat decizia de a se muta în Austria pentru a fi aproape de surorile ei, care îi acordă îngrijirea necesară în condițiile în care ea a devenit dependentă de masca de oxigen. Cu toate acestea, situația sa de sănătate s-a agravat în urmă cu câteva zile, când a resimțit o deteriorare bruscă.

Ambulanța a fost chemată de urgență, iar Sorina a fost transportată la spital.

Într-un moment de mare îngrijorare, ea a intrat în comă, starea sa fiind evaluată cu rezervă de către medici. Cu toate acestea, spre uimirea tuturor, Sorina Guță și-a revenit și a fost externată, revenind acasă alături de familia sa.

Citește și: Motivul pentru care Nicolae Guță amână botezul celui de-al 12 lea copil. Primele declarații

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Această experiență tensionată a accentuat vulnerabilitatea stării de sănătate a Sorinei Guță și a adus la suprafață provocările cu care se confruntă în lupta sa zilnică cu boala. Cu sprijinul familiei și prietenilor, Sorina încearcă să facă față acestei perioade dificile și să se recupereze într-un mediu familiar și plin de afecțiune.

Ce a declarat Sorina Guță după ce a ieșit din comă

Sorina Guță a revenit acasă și a început un tratament menit să contribuie la recuperarea sa rapidă.

Vestea internării și a stării critice a preocupat profund familia acesteia, care a trăit momente de teamă și incertitudine. Cu toate acestea, Sorina se bucură acum de o îmbunătățire a stării de sănătate, iar întoarcerea ei acasă aduce un sentiment de alinare și speranță pentru cei dragi. 

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță a dezvăluit că i s-a făcut rău în momentul în care se afla la masă alături de sora ei.

Aceasta a observat că Sorina nu a reacționat corespunzător și a intervenit rapid, aplicând oxigen și monitorizând nivelul de saturație al oxigenului. Cu toate acestea, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, fiind transportată de urgență la spital cu o ambulanță.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Sorina manelista după ce a fost salvată de la moarte. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

„Stăteam la masă cu sora mea și cum vorbeam cu ea la masă dintr-o dată m-a luat cu amețeală, zicea că n-am mai reacționat, a dat drumul repede la oxigen, mi-a pus oxigenul, mi-a luat saturația, am avut 35, a chemat salvarea, m-a dus la spital și acolo am căzut în comă. Medicii au zis că am fost dusă prea târziu și că îi pare rău, că nu mai pot face nimic, doar dacă într-o oră dau semne de intubație mă pot intuba, dacă nu...”,  a spus Sorina Guță pentru Spynews.

Sorina Guță și-a legat destinul de cel al celebrului manelist Nicolae Guță la vârsta de 30 de ani, formând un cuplu care a durat 7 ani. Relația lor a fost marcată de pasiune, însă, în 2005, Sorina a decis să pună punct relației, aducând cu sine sfârșitul unei perioade de 7 ani de parteneriat. Despărțirea a fost una dureroasă pentru Nicolae Guță, care, cu puțin timp înainte de acest moment, își exprimase intenția de a o lua de soție în direct, la televiziune.