„Nu mai pot, nu mai am nervi!”. Radu cedează după ce Robert îi aduce amenințări grave! Aflați ce se întâmplă într-un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 9 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 sep 2023, 19:02

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Radu cedează nervos după ce Robert l-ar fi amenințat.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Radu cedează nervos după ce Robert i-ar fi adus amenințări grave fără să-i facă nimic.

Radu cedează după ce Robert îi aduce amenințări grave

În episodul de mâine, Radu dezvăluie că Robert l-a amenințat fără să-i facă nimic și pare destul de tulburat.

„Robert s-a apucat de mine în timp ce mâncam, fără să-i fac absolut nimic, a zis că după ce se termină emisiunea asta o să aibă el grijă de mine”, a declarat Radu.

Citește și: „O să fii nimic pentru mine”. Moise a decis să renunțe la Cristina! Concurentul a aruncat replici acide după ce a văzut că nu poate intra în cunoaștere cu Cristina

„Dar a avut un precedent discuția? Adică a pornit de undeva sau pur și simplu?”, a întrebat Cristina.

„De jos, de aici, vorbeam cu Cosmin”, a răspuns Radu.

Văzând că Radu nu spune tot adevărul, Robert a intervenit și a spus că l-a amenințat pe colegul lui exact așa cum a făcut-o și el la rândul lui.

„De aici de jos mă înjura. M-a înjurat din spate. Am făcut și eu același lucru pe care l-a făcut el în emisiune, s-a bătut cu pumnul în piept că atâta timp cât el stă în emisiunea asta o să văd eu”, a declarat Robert.

Radu nu a mai suportat să stea în prezența lui Robert și a ieșit în curte.

Citește și: „Eu nu o fac pe Cristina să sufere”. Moise susține că deține informații care ar putea s-o afecteze pe Cristina! Aflați despre ce este vorba într-un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 7 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Face teatru! Inventează! Face teatru, înțelegeți?”, a declarat Robert.

Cristina a venit după Radu pentru a-l calma și l-a găsit într-o stare de neputință și frustrare.

„Nu mai pot, nu mai am nervi, nu mai pot!”, a exclamat Radu.

Robert cedează și el și izbucnește în plâns

Laurențiu va interveni și el mâine în situația care s-a creat între Radu și Robert, luându-i partea lui Radu.

„De ce s-a luat de el? Că i-a pus o întrebare?”, a spus Laurențiu.

Mihaela nu a mai suportat să vadă cum Robert este pus la colț și a sărit pe Laurențiu.

„Laurențiu lasă, că știu eu că tu ții cu Radu, taci acolo din gură!”, a afirmat Mihaela.

Enervat din cauza faptului că și-a permis să-i spună să tacă, Laurențiu a răbufnit și i-a aruncat replici dure Mihaelei.

„Taci tu din gură și mie nu-mi zice să tac, femeie! Nu i-a făcut niciun fel de jignire Radu, i s-au adunat lui mai multe”, a spus Laurențiu.

În timpul discuțiilor, atât Mihaela cât și Robert vor ceda și vor izbucni în plâns. Aflați de ce vor vărsa cei doi concurenți lacrimi mâine, 9 septembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!