„Nu mai pot trăi..” Oana Lis, în pragul disperării. Unde vrea vedeta să îl ducă pe Viorel Lis

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 sep 2024, 22:39

Oana Lis este mereu alături de soțul ei, Viorel, dar de data aceasta a ajuns la capătul puterilor. Postarea sa i-a uimit pe toți.

Se pare că Oana nu mai poate trăi doar din pensia fostului edil al Capitalei și îi caută un loc de muncă. E o glumă, deoarece Viorel este la pat. 

Citește și: Oana Lis vinde o întâlnire cu ea: „O oră cu mine...” Ce ofertă prezintă soția lui Viorel Lis pe internet

Oana Lis îi caută loc de muncă lui Viorel

Oana și Viorel Lis au fost adesea în atenția publicului din România datorită relației lor deosebite, diferenței semnificative de vârstă și vieților lor expuse în media.

Relația lor a fost unul dintre subiectele centrale în tabloidele românești, fiind discutată de-a lungul anilor din diverse perspective: de la diferența de vârstă și speculații legate de motivele din spatele relației, până la detalii despre viața lor privată.

Oana Lis a fost adesea lăudată pentru faptul că a rămas alături de Viorel Lis, mai ales în perioadele dificile din punct de vedere al sănătății acestuia.

Cuplul nu are copii împreună, deși Oana a menționat la un moment dat că ar fi interesată de adopție.

În ultimii ani, cuplul a declarat public că s-au confruntat cu probleme financiare, ceea ce a dus la o serie de apariții la televiziune pentru a discuta despre situația lor. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Recent, Oana a mărturisit că îi caută loc de muncă lui Viorel, deoarece pensia sa este insuficientă pentru nevoile lor. 

„Nu mai pot trăi din pensia lui Vio.. Trebuie să-l angajez,” a scris aceasta pe rețelele sociale.

Oana Lis, recunoscătoare că l-a cunoscut pe Viorel

De-a lungul anilor, Oana Lis a fost supusă unor critici din partea presei și publicului din cauza stilului său de viață și alegerilor personale. Totuși, ea a rămas constantă în apărarea sa și a relației sale cu Viorel.

Într-o postare recentă a sa, Oana Lis și-a emoționat fanii cu o fotografie în care apare soțul ei, Viorel, în pat. În acest context, vedeta atrage atenția asupra bătrâneștii și singurătății, care mereu vor veni deodată.

Ce e și mai important e că Oana nu îl va părăsi pe Viorel, dovadă a faptului că mereu este alături de el și îl îngrijește în această perioadă dificilă prin care trece, din punct de vedere al sănătății.

„Boala bătrâneții e de fapt singurătatea. Telefonul nu mai sună...La bătrânețe, nu mai ești domn' primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei. Altfel, ești un "moș" sau o "babă". (majoritatea așa se referă chiar când vorbesc despre membrii familiei lor...). De aceea, e bine sa vedem și sa simțim și sa valorizam sufletul unui om, nu funcția lui. Pentru mine, Vio are același suflet ca acu 25 ani când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva si pentru asta, ii voi fii loiala toată viața. La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru ca astea sunt și valorile mele personale si aceste valori nu ți le poate lua nimenea. Cu Dumnezeu înainte!” a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.