„Nu mai spuneți că îl chinui!”. Ileana Sterp a primit noi acuze, după ce le-a arătat internauților cum are grijă de fiul ei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iun 2023, 12:49

Ileana Sterp, de câteva zile, este pusă la zid de către persoanele din mediul online

Sursa: Instagram

Orice ar face, Ileana Sterp stârnește reacții printre persoanele care o urmăresc. De data aceasta, ceea ce a stârnit discuții aprinse a fost înfășarea bebelușilor.

Ileana Sterp este foarte sinceră cu fanii ei, dar și foarte transparentă și, de multe ori, arată și povestește cum își crește copiii, pentru a da sfaturi celor care sunt într-un impas. Și de data aceasta, fiica mamei Geta nu a fost pe placul tuturor.

Ileana Sterp, criticată pentru că și-a înfășat copilul

Ileana Sterp, de câteva zile, este pusă la zid de către persoanele din mediul online, din cauza deciziilor pe care le ia în ceea ce îi privește pe copiii ei.

Deoarece le povestește ceea ce face, multe persoane se dau cu părerea.

De data aceasta, Ileana Sterp a stârnit un nou val de reacții, deoarece le-a arătat celor care o urmăresc faptul că și-a înfășat copilul. În mai multe mesaje, aceasta a fost criticată, deoarece metoda este una care se folosea și în urmă cu mulți ani și, din punctul de vedere al unora, era și periculos pentru micuțul Damir.

Citește și: „Un copil poate primi binecuvântare în orice Biserică”. Ileana Sterp, aspru judecată, după ce și-a botezat copilul, deși a mărturisit că nu este de acord cu acest obicei

Ileana Sterp a născut în urmă cu mai bine de o lună, dar, deoarece fiul ei încă este foarte mic, aceasta preferă să îl mai pună în fașă. L-a filmat înfășat, l-a postat, iar criticile au început imediat să apară.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fanii acesteia s-au împărțit în două tabere

După ce s-a lovit intens de criticile internauților, aceasta a primit un mesaj, din partea unei fane. Mamă și ea, susține că, și în alte țări, copiii sunt înfășați, iar acest lucru este extrem de benefic pentru cei mici.

În America la toate fetele care fac vlog pe youtube văd chestia asta de înfășat. Și al meu a dormit înfășat foarte mult timp și a fost foarte bine că dormea liniștit fără să se sperie sau să se lovească cu mânuțele”, a fost mesajul primit din partea unei admiratoare.

Ileana Sterp a răspuns imediat, prin intermediul unui mesaj postat public, spunând că niciodată nu le-ar face rău copiilor săi, în niciun fel.

Ba mai mult decât atât, i-a îndemnat pe cei care o critică să se documenteze în legătură cu înfășarea copiilor, deoarece aceasta este asociată de bebeluși cu statul în burta mamei și, în acest fel, se liniștesc.

Citește și: Ileana Sterp a avut parte de o naștere complicată: „Am fost cusută”. Fiica mamei Geta și-a adus pe lume băiatul fără epidurală

„Dacă fac și americanii, nu mă mai consider « înapoiată » cum mă numesc unele. Vă rog să vă documentați despre înfășatul bebelușilor, nu mai spuneți că îl chinui că nu-s cu pluta să-mi chinui copilul. Damir dormind înfășat, asociază cu statul în burtică și e foarte liniștit, doarme bine”, a răspuns Ileana Sterp.