,,Nu mai țin minte cum am ajuns în mașină'' Noi mărturisiri despre starea în care se afla Ana Morodan în momentul în care a fost prinsă de poliție

Author: Diana Ghita
Actualizat: 24 iul 2023, 15:36

Ana Morodan le dezvăluie fanilor detalii despre starea în care se afla înainte de accidentul din martie

Sursa: wowbiz.ro

La finalul lunii martie, Ana Morodan a produs un accident rutier. Ea era la volanul autovehiculului personal când a intrat în coliziune cu alte două mașini, după ce a ignorat semnalul de oprire al unui echipaj de Poliție Rutieră.

În urma accidentului, vloggerița a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Citește și: Tragedie pe șoselele din Prahova! 15 persoane au fost implicate într-un grav accident rutier. Planul roșu de intervenție a fost activat

Despre accidentul în care a fost implicată Ana Morodan

Conform Agerpres, Ana Morodan a fost acuzată de săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la recoltarea de mostre biologice.

Însă, nu după mult timp, chiar în aceeași zi, Contesa Digitală a fost oprită, din nou, de către polițiști, în trafic. Aceștia au prins-o pe femeie fără permis de conducere, deoarece fusese reținut la prima abatere. De asemenea, polițiștii au prelevat probe, care au indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost testată și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența de substanțe psihoactive în organism.

Timp de 24 de ore, Vedeta a fost reținută, însă, ulterior, a fost eliberată și pusă sub control judiciar.

În urmă cu două zile, dosarul a fost înregistrat către Judecătoria Sectorului 1, dar Parchetul nu a făcut un anunț referitor la trimiterea în judecată a acesteia.

După producerea respectivului accident, Ana Morodan a stat, o vreme, departe de rețelele sociale. Însă, recent, Contesa Digitală a revenit cu noi mărturisiri, referitoare la acest episod, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Ana Morodan a fost trimisă în judecată! Lista infracțiunilor comise de „Contesa Digitală”

În ce stare se află Ana Morodan acum, la câteva luni după accident

Ea mărturisește urmăritorilor săi, prin intermediul unui InstaStory, că a decis să adopte un nou stil de viață. Ana Morodan, susține, de asemenea, că a decis să renunțe, măcar pentru o perioadă, la modul excentric prin care se afișa.

Totodată, ea relevă că se află pe drumul spre vindecare și are încredere în ea. Deși mai trece și prin momente dificile, ea nu va mai permite să se producă dezechilibre în viața ei și va încerca să urmeze o cale dreaptă și sănătoasă.

,,Voiam să vă spun cum am renunțat la calmant. În primul rând, a fost șocul faptului că în episodul respectiv (nr. în momentul accidentului) eu nu am știut de mine, nu am avut control asupra mea, asupra acțiunilor, nu am mai ținut minte ce am făcut, cum am ajuns în mașină, pentru că

te face să-ți pierzi memoria de scurtă durată, și asta m-a speriat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Și doi, am putut să fac asta cu ajutorul oamenilor din jurul meu, adică psihologi, psihiatri, am fost și la clinică o săptămână, unde m-am odihnit și am luat un tratament specializat pentru asta (nr.

pentru a renunța la calmant) și am decis eu pentru mine să înfrunt viața și să fac față vieții fără acest calmant.

Dar ce a fost definitoriu pentru mine este că eu m-am extras din toate aspectele vieții mele care-mi provocau anxietate: nu m-am mai dus la evenimente, nu m-am mai întâlnit de nenumărate ori cu oameni, clienți, nu mi-am mai luat foarte multe responsabilități și am stat mult cu mine, fără să mă mai expun la lucruri care mă trimiteau să iau pastila asta. Sunt complet alt om, îmi spun asta și prietenii mei, și n-au trecut decât patru luni. Dar să știți că eu încă am un tratament pentru anxietate, recomandat de medic”, a povestit Ana Morodan, pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Primele simptome ale depresiei: Cum îți poți da seama că cineva suferă de această afecțiune

Ce noi detalii mai aduce Ana Morodan despre accident

Contesa Digitală susține că a lăsat-o memoria în momentul în care a produs accidentul rutier. Ea spune că, înainte de întâmplare, ea devenise dependentă de un calmant, iar aceste ajunsese să-i cauzeze pierderi de memorie. Acesta ar fi motivul pentru care își pierduse propriul control, înaintea impactului.

Acum lucrurile s-au schimbat, iar vloggerița le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături în lupta ei cu dependența.

De asemenea, înafară de ajutorul specializat și tratamentul pe care îl ia pentru a nu mai fi dependentă, ea mai relevă fanilor că a renunțat la activitățile care îi provocau anxietate și s-a pus pe primul loc și, iar aceste lucruri au ajutat-o într-o mare măsură.

Ana Morodan s-a schimbat total

Pe lângă schimbarea interioară, vedeta și-a făcut și o schimbare de look. Când a transmis aceste mesaje, Ana a apărut, în fața urmăritorilor de pe Instagram, cu o nouă înfățișare. Recent, ea a decis să apeleze la hairstylist pentru a o vopsi brunetă.

Ana Morodan a explicat de ce a ales să renunțe la părul blond. După ani la rând în care și-a vopsit părul, acesta a început să-i cadă în cantități din ce în ce mai mari, așa că și-a dorit să-l readucă la culoarea lui naturală pentru ca, mai apoi, să-l lase să se regenereze.

„Da, sunt brunetă acum. Asta este culoarea mea naturală. De aici în jos sunt vopsită, pentru că, știți că mai aveam blondul, dar, din păcate pentru mine, căci îmi plăcea blondă, va trebui să las părul să se regenereze, pentru că s-a rărit foarte mult. Eu aveam un păr foarte bogat(...) Trebuie să vedem de ce s-a rărit și să devină mai des”, a susținut Ana Morodan, pe Instagram.

Citește și: Theo Rose, schimbare radicală de look! Ce modificări și-a făcut artista după naștere: „La dragoni”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.