„Nu mai vreau să am nicio legătură cu femeia aceasta”. Marius Elisei face primele declarații, după ce Oana Roman i-a cerut despărțirea definitivă

Author: Andreea Buinoschi

Ieri, 26 ianuarie, Oana Roman a anunțat că relația ei cu Marius Elisei a ajuns la final. În urmă doi ani, cei doi au divorțat la notar, dar, după ceva timp, au decis să mai încerce încă o dată, însă au ajuns în același punct.

Marius Elisei a spus și el partea lui de adevăr, după ce Oana Roman a anunțat, în urmă cu doar câteva ore, că s-au despărțit din nou. Mesajul a fost dat în mediul online, iar fanii acesteia au felicita-o pentru asumarea de care a dat dovadă.

Marius Elisei vrea să se distanțeze definitiv de Oana Roman

Aproape doi ani au trecut de când s-au împăcat, dar se pare că, nici de această dată, lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit.

Oana Roman a decis să pună punct relației cu Marius Elisei, deși susține că, într-o oarecare măsură, amândoi au vrut asta, devină fiind, spune ea, viziunile diferite pe care le au.

Marius Elisei a confirmat că nu mai sunt împreună și că nici nu mai vrea să aibă vreodată ceva de împărțit cu aceasta. Bărbatul și-a făcut bagajul și s-a mutat din casa în care locuiau împreună, fără a oferi, însă, prea multe detalii.

Marius Elisei nu a spus cum vor împărți responsabilitățile în ceea ce privește copilul pe care îl au împreună, vrând intimitate.

Citește și: Oana Roman a dezvăluit metoda care a ajuta-o să scape de kilogramele în plus, fără să apeleze la bisturiu. Cum a reușit vedeta să slăbească atât de mult

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată.

Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar, dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus acesta pentru spynews.ro.

Oana Roman și-a dorit despărțirea de ceva vreme

Când a făcut anunțul despărțirii, Oana Roman a precizat că și-a dorit ca ruptura dintre ei să aibă loc  de ceva vreme, deoarece era conștientă de faptul că lucrurile nu duc nicăieri.

De asemenea, femeia de afaceri susține că a depus toate eforturile pentru ca relația lor să meargă și a încercat să repare tot ceea ce nu mai funcționa, dar lucrurile nu mai mergeau deloc în direcția care trebuie.

Cu câteva ore înainte de a da vestea, Oana Roman le-a spus fanilor ei din mediul online că urmează să facă un anunț important prin care să explice motivul pentru care, în ultima vreme, pare supărată și obosită.

Citește și: Oana Roman, mesaj tranșant pentru vedetele din România. Cum le-a comparat cu cele de la Hollywood: ”Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat”

Mai mult decât atât, vedeta a precizat că stabiliseră o dată la care Marius Elisei să se mute din casa în care au locuit împreună, însă el a făcut-o mai devreme.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.