„Nu-mi pasă! Să fiți fericiți”. Mesajul de adio lăsat de Ionuț, asistentul medical din Arad, iubitei sale însărcinate, înainte de a-și lua viața

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 mar 2023, 13:41

Acesta a mers în biroul lui, acolo unde și-a injectat o doză letală de morfină

Sursa: Facebook

Ionuț a decis să își pună capăt zilelor, în casa sa din Arad, dar nu înainte de a lăsa un bilet de adio. Ultimele sale cuvinte și gânduri s-au îndreptat către iubita lui.

Ionuț și-a pus capăt zilelor, deși avea tot ceea ce își dorea: o iubită care însemna totul pentru el, un copil pe drum și o carieră reușită, dar un bilet de adio a spulberat totul.

Biletul de adio lăsat de Ionuț, asistentul medical din Arad, înainte a a-și lua viața

Ionuț a decis să își încheie toate socotelile cu viața.

Acesta a mers în biroul lui, acolo unde și-a injectat o doză letală de morfină. Cu nici o lună înainte, dădea cea mai frumoasă veste din viața lui: urma să devină tată.

Iubita lui l-a tot sunat, dar, văzând că nu răspunde, a început să își facă griji și a cerut ajutor. Biroul, fiind și el închis, a reprezentat încă un motiv de îngrijorare pentru partenera lui.

Când echipajul medical a sosit la fața locului, au descoperit trupul neînsuflețit.

Citește și: Tom Sizemore a murit după ce a suferit un anevrism cerebral în urmă cu două săptămâni. Actorul a murit la vârsta de 61 de ani

Cu puțin timp înainte de a-și lua viața, conform Special Arad, acesta a lăsat un mesaj de adio iubitei sale: „Restul ca și când n-ați exista.

Nu-mi pasă! Să fiți fericiți”. Ultimele cuvinte ale lui Ionuț au ridicat și mai multe semne de întrebare, deoarece nu au răspuns întrebării „de ce s-a sinucis?”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ionuț a lăsat în urmă un copil nenăscut

Copilul pe care iubita lui îl poartă în pântece va crește fără tată, deși părea să fie exact ceea ce lipsea din viața lui.

Ionuț a fost atât de fericit în momentul în care a aflat că va fi tată, încât a împărtășit vestea pe contul său de Facebook.

„Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține.

O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!”.

Citește și: Cine este femeia găsită spânzurată, într-o bibliotecă din Târgu-Jiu. Cum a explicat aceasta gestul șocant

Trupul neînsuflețit al lui Ionuț a fost descoperit pe data de 1 martie, în locuința sa din municipiul Arad, de pe Calea Timișorii. Acesta a fost transportat la S.J.M.L. Arad, unde i s-a efectuat necropsia.

Un dosar penal a fost deschis, iar Mădălin Herbei, purtătorul de cuvânt al PIJ Arad, a precizat că nu există nicio suspiciune cum că acesta ar fi fost ucis.

Locuitorii din Arad au fost în stare de șoc la auzul veștii, deoarece nu se așteptau ca acesta să recurgă la un asemenea gest. Toată lumea avea doar cuvinte de laudă la adresa sa, mai ales pentru că salvase foarte multe vieți.