„Nu-mi plac săracii!” De ce nu s-ar vedea niciodată Bia Khalifa alături de un bărbat sărac

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 nov 2023, 20:31

„Nu-mi plac săracii!” De ce nu s-ar vedea Bia Khalifa alături de un bărbat sărac

Sursa: Captură YouTube

Bia Khalifa, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut în mediul online și o persoană destul de controversată, a vorbit despre noua sa relație, dar și ce urăște cel mai tare la bărbați.

Bia Khalifa a fost invitată la „Fiță cu Adiță” unde a vorbit despre problemele în iubire, dar și despre ceea ce caută în bărbatul ideal. De asemenea, frumoasa blondină a recunoscut că iubește din nou.

De asemenea, creatoarea de conținut a mărturisit că nu s-ar uita niciodată la un bărbat sărac și a venit cu argumente serioase.

De ce nu își dorește Bia Khalifa un bărbat sărac

Bia Khalifa a mărturisit că nu îi plac bărbații săraci, deoarece aceștia sunt automat și proști, întrucât orice persoană cu capul pe umeri și inteligentă ar putea să facă ceva în viață și să producă bani. 

Nu-mi plac românii, nu-mi plac săracii. Nu m-aș vedea cu un bărbat sărac, pentru că o persoană nu are cum să ajungă bogată din cauză că e fraieră. Nu voi sta cu un sărac, pentru că sigur este prost.

N-aș putea să stau cu o persoană care nu are ambiție, ci una care vrea să construiască un imperiu alături de mine”,
a spus blondina.

Citește și: Viorica de la Clejani, anunțul trist despre starea ei de sănătate: “Să intrăm în remisie” Cu ce boală se luptă îndrăgita artista

Cine este bărbatul din viața amoroasă a Biei Khalifa

Bia Khalifa a recunoscut că iubește din nou, după despărțirea de Fulgy, fiul Clejanilor. Este vorba de un bărbat albanez.

„Nu sunt prostituată. Dacă sunt singură, o fac cu cine vreau, mie nu-mi pasă! Când sunt cu cineva, eu nu înșel! Există cineva în viața mea, da. Nu e român, e albanez.  Cu oricine am fost, s-a aflat online, pentru că eu nu m-am ascuns.

Nu sunt genul de persoană să merg din floare în floare.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Florin Salam a cunoscut-o pe Bia Khalifa, când aceasta avea doar 15 ani. ''Dacă vrei să faci bani...'' Cum a ajutat-o Florin Salam sa se lanseze în cariera ei

Întrebată dacă are planuri de viitor în ceea ce privește întemeierea unei familii, Bia Khalifa a declarat că nu se vede încă soție sau mamă și că totul este acum foarte aprins în relația celor doi pentru a se putea pronunța.

„În viitorul apropiat nu mă văd nevastă sau mamă. Acum e totul frumos, pentru că e la început.”

Bia Khalifa ne-a mărturisit că a renunțat și la vicii, deoarece nu îi plăcea să fie controlată de ceva. Blondina a recunoscut că a renunțat chiar și la fumat.

„Nu am vicii, m-am lăsat și de țigări. Mie nu-mi plac oamenii controlați de un viciu, deoarece eu de obicei controlez lucrurile.”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.