„Nu-mi plăcea să te văd așa” Larisa se află în fața unei decizii importante. Îi va acorda șatena o nouă șansă lui Robert după dezvăluirile făcute?

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 feb 2024, 18:00

Larisa și Robert de la ”Casa iubirii”

Sursa: Captură Kanal D

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Larisa și Robert au discutat pe conexiune referitor la dezvăluirile făcute de concurent. Este gata Larisa să treacă totul cu vederea sau cunoașterea lor se va opri?

Robert a surprins pe toată lumea în momentul în care le-a dezvăluit tuturor secretul său, dar în special pe Larisa. Dacă unele concurente nu s-au arătat deranjate de a intra într-o cunoaștere cu un bărbat ce are un copil, Larisa a susținut că și-ar dori pe cineva cu care să înceapă totul de la zero.

Larisa se află în fața unei decizii importante

În ediția de marți a emisiunii ”Casa iubirii”, Robert a mers să vorbească cu Larisa, în casa fetelor, însă aceasta se afla într-o discuție cu Patrick, astfel că cei doi nu au apucat să lămurească noua situație a lui Robert. În ediția de azi, Robert și Larisa au discutat pe conexiune, iar șatena și-a arătat interesul pentru o discuție față în față cu concurentul.

Larisa este nerăbdătoare, însă i-a mărturisit lui Robert că este încă în stare de șoc și că nu și-a putut stăpâni emoțiile, mai ales că Robert părea destul de afectat în momentul în care povestea întreaga situație cu care se confruntă.

Citește și: „M-a cerut de soție?!” Bianca a fost cerută în căsătorie de Ionuț? Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a făcut anunțul

„Abia aștept să avem discuția pe care trebuia s-o avem alaltăieri. Nu e ceva atât de mare, dar te-am văzut afectat, mai ales în timp ce povesteai și de asta și pe mine m-a mișcat, m-a sensibilizat. Nu-mi plăcea să te văd așa, părea că și tu te abțineai foarte mult. Eu de data asta nu am reușit să mă abțin ca de obicei”, i-a

transmis Larisa lui Robert, în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Robert este decis să o cucerească pe Larisa

Robert i-a transmis Larisei că nu și-ar dori ca acest subiect să-i dea de gândit sau să o pună pe ea într-o anumită situație. Acesta i-a mărturisit Larisei că vrea să intre în viață ei, dar fără ca aceasta să-și facă alte gânduri și idei, ci vrea să fie sincer.

„Nu vreau să fii tu stresată, gândită din cauza mea. Nu aș vrea să fiu eu ceva care să-ți creeze gânduri în viața ta.

Eu dacă vreau să intru în viața ta, vreau să intru în viața ta cu alte gânduri și să fac altceva în privința ta, nu să te fac să stai pe gânduri sau stresată ”, a spus Robert.

Citește și: Lorena, mesaj subtil pentru Laurențiu. „Să sacrifici totul” Cum a fost revederea dintre cei doi îndrăgostiți

Robert vrea ca Larisa să-l accepte așa cum este și să-l vadă așa cum este el cu adevărat, cu bune și cu rele, susținând că nimeni nu este perfect și că nici nu există bărbatul perfect. Larisa susține că-l vede pe Robert exact ca înainte și că nimic nu s-a schimbat în viziunea ei. Rămâne de văzut dacă Larisa va trece peste trecutul lui Robert sau cei doi o vor lua pe drumuri separate.