„Nu-mi vine să cred! E minunat”. Claudia Puican a dat vestea cât timp soțul ei, Armin Nicoară, este plecat la „Insula de 1 milion”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 28 mar 2024, 00:14

Ce veste le-a dat Claudia Puican fanilor ei

Sursa: Instagram Claudia Puican

În urmă cu puțin timp, Claudia Puican s-a filmat direct din Dubai și le-a arătat fanilor locuința pe care a cumpărat-o cât timp soțul ei este la „Insula de 1 milion”.

Claudia Puican are o prezență foarte activă pe rețelele sociale, mai ales pe Instagram, unde împărtășește cu urmăritorii ei diverse aspecte legate atât de viața personală, cât și de cea profesională.

Claudia Puican a dat de veste că a cumpărat un apartament în Dubai

În urmă cu câteva ore, artista a urcat pe Instastory o filmare direct din noul apartament din Dubai, al ei și al soțului său, Armin Nicoară, celebrul saxofonist care, în aceste momente, concurează în cadrul emisiunii de la Kanal D „Insula de 1 milion”.

„Nu îmi vine să cred!! Este minunat!!”,  a scris cântăreața lângă imaginile postate din locuință.

În clipul postat în mediul online, Claudia Puican a ținut să precizeze că nu doar ea și soțul se vor bucura de imobil, întrucât îl vor și închiria, în regim hotelier, pentru turiștii interesați să descopere Dubaiul.

Citește și: Motivul pentru care Claudia Puican nu a fost de acord cu plecarea lui Armin Nicoară la Insula de 1 milion: ,,I-am spus să nu stea prea mult”. Ce planuri au cei doi după întoarcerea artistului din Republica Dominicană

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Salutare, prieteni! Unde credeți că am ajuns? Am ajuns chiar în Dubai, pentru că avem o nouă casă chiar aici și, în curând, probabil o s-o găsiți și pe (n.r. un portal de rezervări hoteliere), pentru cei care vor să viziteze Dubaiul”,  a spus vedeta.

Cum arată apartamentul din Dubai al Claudiei Puican și al lui Armin Nicoară

Ulterior, cântăreața le-a făcut internauților turul locuinței și s-a arătat foarte entuziasmată de achiziția făcută, întrucât apartamentul este foarte frumos și are o priveliște spectaculoasă la peisajul urban al Dubaiului. 

De asemenea, în filmare, Claudia le-a dezvăluit oamenilor din online că, înainte de a închiria imobilul, va petrece două săptămâni în Dubai, întrucât dorește să profite de ocazie și să sărbătorească, cum se cuvinte, cumpărarea lui. Însă, din păcate, artista nu se va putea bucura din plin de vacanță, în lipsa lui Armin Nicoară, care, în aceste momente, concurează pentru miza competiției televizate „Insula de 1 milion”.

Citește și: Armin Nicoară i-a făcut avansuri lui Sindy la plecarea spre „Insula de 1 milion”: „Hai, ia-mă în brațe!”

„Vreți să vă arăt cum arată? Hai să vă arăt așa, un pic.(...) Oricum stau vreo două săptămâni, așa că numai de aici o să mă vedeți. Apartamentul este la cinci minute de Burj Khalifa și o să mă vedeți doar pe centru.

Avem un super balcon. E minunat, nu mă așteptam să fie atât de frumos”, a mai spus Claudia Puican, foarte bucuroasă, în clipul său de pe Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.