''Nu-mi vine să cred'' Patrick a fost surprins când și-a dat seama cine este Bianca, noua concurentă! De unde se cunosc cei doi concurenți din Casa Iubirii

Autor: Diana Ghita

Patrick a vorbit cu Bianca Giurcă legat la ochi

Sursa: Captură KANAL D

La intrarea în „Casa iubirii”, Bianca Giurcă a încercat să își țină identitatea ascunsă, pentru a-i ține în suspans pe concurenți. Însă Patrick a intuit imediat cine este tânăra din spatele paravanului din camera roșie.

Bianca Giurcă, noua concurentă de la „Casa iubirii” și-a făcut intrarea în emisiune într-un mod special, aceasta a stat ascunsă după un paravan, iar băieții au fost legați la ochi în timp ce au vorbit, pe rând, cu ea în camera roșie. Ultimul invitat a fost Patrick, care, în momentul în care i-a recunoscut vocea fetei, a fost de-a dreptul șocat.

Cum a reacționat Patrick când a aflat că Bianca Giurcă a intrat în „Casa iubirii”

Concurentului nu i-a luat mult timp ca să își dea seama că stă de vorbă cu Bianca, fostă concurentă într-un show televizat și creatoare de conținut pe TikTok. După primele cuvinte, Patrick i-a recunoscut vocea tinerei: „Mie îmi pare cunoscută tare vocea asta.(...) Cunosc vocea! Deci nu pot să cred că cunosc vocea!”.

Ceilalți băieți care au stat de vorbă cu ea, înaintea lui Patrick, i-au dat mari emoții, iar Antoni i-a oferit chiar și un indiciu colegului său: „Eu sunt foarte, foarte emoționat, că m-au băgat băieții într-o stare foarte, foarte ciudată.

(...) Tu ai cerut momentul ăsta să fie așa special? Antoni a venit și mi-a zis că este ceva unic în Casa iubirii”.

Bianca, însă, a fost rezervată în declarații: „Secret”.

Citește și: Robi o acuză pe Virginia că vrea să destrame prietenia lui cu Patrick! „Mi se pare penibil ce faci” Robi își iese din fire și țipă la concurentă

După ce a intuit cu cine stă de vorbă, Patrick a vrut să își dea jos bandana de la ochi, întrucât ardea de nerăbdare să o vadă pe noua concurentă din „Casa iubirii”, la care a mărturisit că i-a zburat gândul zilele trecute.

„Deja știu cine este și nu-mi vine să cred. Eu sunt șocat deoarece, crede-mă, de două zile s-a tot discutat prin casă despre câteva situații și mi-a zburat gândul fugitiv la tine și sunt șocat și emoționat de ce poate să se întâmple aici, în Casa iubirii”,  a

spus tânărul, copleșit de emoții.

Bianca: „Mă bucur, deci e o surpriză plăcută”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Patrick: „Este o surpriză plăcută!”.

Ce dezvăluiri a făcut Patrick despre Bianca Giurcă, după ce a discutat cu ea în camera roșie

Ulterior, Patrick, foarte curios, a întrebat-o pe Bianca ce a făcut-o să se înscrie la „Casa iubirii”, iar aceasta i-a explicat că a venit să își caute sufletul pereche și că a pus ochii pe unul dintre concurenți: „M-am înscris aici pentru a-mi găsi jumătatea, la fel cum ați făcut-o voi toți, și m-am înscris și pentru un băiat anume”.

Pe măsură ce tânăra vorbea, Patrick se simțea din ce în ce mai emoționat, întrucât nu-i venea să creadă că aceasta a venit în emisiune: „Eu tremur de emoții”.

Imediat după această afirmație, concurentul a fost dus înapoi în casa băieților, unde a fost presat de colegii săi să le spună cine este concurenta misterioasă. Patrick le-a explicat că fata este Bianca Giurcă, alături de care a apărut, recent, într-un club, în timp ce dansau și se îmbrățișau tandru.

Antoni:   „Cine e? Zi direct”.

Patrick: „Bianca Giurcă. Eu nu pot să cred că fata asta s-a înscris. E fata cu care am apărut”.

Puteți citi aici mai multe detalii despre întâlnirea din club a lui Patrick și a Biancăi Giurcă, înainte ca aceasta să intre în „Casa iubirii”.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos: