„Nu-mi zici tu mie să tac”. Catinca și Cosmin se vor certa aprig mâine, în „Casa iubirii”! Nu ratați un episod incendiar luni, 18 august, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 sep 2023, 20:15

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Catinca și Cosmin ajung să se certe.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Catinca și Cosmin ajung la cuțite din cauza unei comparații făcute de Radu.

Catinca și Cosmin se vor certa aprig mâine, în „Casa iubirii”

În episodul de mâine, Catinca deschide o discuție și anume motivul pentru care Radu crede că, față de ea, Cosmin este mai implicat în activitatea din casă.

Citește și: "Arăți mai bine pe zi ce trece!" Antoni îi face deja ochi dulci Larisei! Tensiunile cresc între noul concurent și George! Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 16 septembrie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

„De ce ți se pare Cosmin mai implicat în activitatea casei față de mine? Pentru că și noi aici, ca fete, credem același lucru, pentru că nici el nu scoate niciun sunet pe conexiune”, a declarat Catinca.

„Dar tu îl cerți acum pentru mine sau care-i faza?”, intervine Cosmin.

„Făcând o comparație între tine și el, pe tine nici când vin în casa fetelor sau pe conexiune nu te aud niciodată vorbind”, a răspuns Radu, la întrebarea adresată de Catinca.

„Nici eu, pe conexiune, n-am văzut nicio activitate din partea lui.

Dacă n-am nimic cu voi și nu arunc cu noroi în nimeni, nu înseamnă că nu sunt activă. Te rog să nu mai ai conversații cu mine, Cosmin, că eu nu te bag în seamă”, a declarat Catinca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Radu tânjește după un date cu Cristina: "Știu că-ți pică greu la suflet..."

„Nici nu vreau să am!”, a replicat Cosmin.

Catinca și Cosmin își aruncă replici dure

Enervat de faptul că i-a spus Catinca de două ori să tacă, Cosmin reacționează dur împotriva fostei sale iubite.

„E a doua oară când îmi zici să tac, nu-mi zici tu mie să tac, ține minte chestia asta! Ai auzit?”, a spus Cosmin.

„Și ce o să faci, dragul meu?”, a răspuns Catinca, pe un ton ironic, neafectată de amenințările lui Cosmin. 

„Ce o să fac? E vorba de bun simț, iese la iveală educația pe care o ai”, a replicat Cosmin.

„Tu îmi vorbești mie de educație? Păstrează-ți cuvintele. N-o să ajungi tu niciodată la nivelul meu”, a răspuns Catinca, enervată la culme de Cosmin.

Ce se întâmplă mai departe și unde va duce discuția dintre cei doi foști parteneri aflați mâine, 18 septembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.