Nu, nu-i James Dean! E Clonda, iubitul Gabrielei Cristea, acum 12 ani! Intra sa vezi mai multe fotografii cu playboy-ul de azi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 oct 2020, 20:10

WOWbiz.ro a descoperit cateva fotografii absolut incredibile cu Tavi Clonda, iubitul vedetei Kanal D Gabriela Cristea.

Muzica este marea pasiune a vietii lui si a reusit, intr-un final, sa cunoasca celebritatea facand exact ceea ce ii place si isi doreste. Tavi Clonda este liderul trupei emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D si traieste, de aproape un an, o poveste de iubire cu prezentatoarea aceluiasi show tv, Gabriela Cristea.

Ei bine, WOWbiz.ro va prezinta azi cateva imagini de colectie cu artistul Tavi Clonda, in urma cu 12 ani.

Se intampla in vara anului 2002, cant artistul a participat la Festivalul de la Mamaia. Era blond oxigenat, ca deh, asa se purta pe atunci. Extrem de tinerel- nu ca azi ar fi prea batran- si increzator in talentul sau. Oare Gabriela Cristea se mai indragostea de Tavi daca-l cunostea pe atunci? Sau sex-appeal-ul i-a crescut pe masura ce a inaintat in varsta?( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.