„Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul!”. Gabi Bădălău, adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Claudia Păstrășcanu, fosta membră Exotic

Autor: Andrei Costanda

Gabi Bădălău a oferit detalii din culisele relației sale cu Claudia Pătrășcanu

Sursa: Kanal D / Instagram Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău a dezvăluit că nu a iubit-o pe Claudia Pătrășcanu la începutul relației, iar problemele dintre ei au culminat cu un divorț plin de acuzații și scandaluri.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un fost cuplu faimos din showbiz-ul românesc, au avut parte de o relație plină de suișuri și coborâșuri. Deși la începutul relației, Gabi a recunoscut că nu o iubea pe Claudia, cei doi au ales să-și întemeieze o familie și au împreună doi băieți. Recent, afaceristul a dezvăluit motivele pentru care a ajuns la divorț și dificultățile pe care le-au întâmpinat pe parcursul căsniciei lor.

Gabi Bădălău a spus adevărul despre începuturile relației cu Claudia Pătrășcanu

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabi Bădălău a discutat deschis despre începuturile relației sale cu Claudia Pătrășcanu. El a mărturisit că relația lor nu a urmat etapele obișnuite ale unei povești de dragoste, iar sarcina Claudiei, la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut, a schimbat radical cursul vieților lor.

„Eu cu fosta mea soție nu am avut o poveste de dragoste așa cum mi-am dorit și să fie normal, să trecem prin anumite etape și apoi să existe o sarcină. Ne-am cunoscut, după 2-3 săptămâni-o lună, a rămas însărcinată. Aveam 25-26 de ani și îmi doream copilul. Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul. M-am sfătuit cu părinții, nu am ținut cont de ei și am făcut copilul.

Totul fără să ne cunoaștem ca oameni, fără să avem o istorie. Părinții au zis că nu o cunosc, a rămas gravidă în prima lună și că mă grăbesc. După al doilea copil, am făcut nunta și botezul. Nu, părinții nu m-au obligat să mă căsătoresc. A fost decizia mea. Poate am fost obligat sau apăsat de familia Claudiei. Nunta a fost superbă și făcută din suflet, că așa am simțit.
Nu are legătură cu funcțiile tatălui meu de la vremea respectivă”
, a explicat Gabi.

Citește și: Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență la spital

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Gabi Bădălău: „Nu, nu a fost o soție bună”

Decizia de a continua relația și de a avea copii a fost influențată de dorința lui de a fi tată, dar și de sfaturile părinților săi.

În ciuda circumstanțelor, Gabi afirmă că nunta a fost organizată din suflet, fără legătură cu poziția tatălui său la acea vreme.

În cadrul aceleași emisiuni, Gabi a recunoscut că a avut o relație extraconjugală care a contribuit semnificativ la destrămarea mariajului.

„Problemele cred că au apărut pentru că nu ne-am cunoscut ca prieteni, ca oameni și am ars anumite etape. Într-o lună era gravidă. Nu, nu a fost o soție bună. Eu am petrecut mult timp cu copiii. Da, i-am greșit, am avut o relație extraconjugală. Când mi-am dat seama că am sărit calul și îmi afectează relația, m-am dus la Claudia și i-am zis să mă ierte. Dar ea a preferat circul”, a povestit el.

În prezent, deși nu mai formează un cuplu, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu par să fi găsit o cale de a coexista în armonie pentru binele copiilor lor, lăsând în urmă scandalurile care au marcat finalul relației lor.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!