Nu o mai recunosti! Adelina Pestritu si-a schimbat complet look-ul: " Vreau parerea voastra"

Autor: Diana Tilă
Adelina Pestritu a decis sa faca o schimbare de look

Adelina Pestritu a decis sa faca o schimbare de look. Vedeta a renuntat la parul scurt brunet si s-a facut blonda. Fanii au fost extrem de surprinsi sa o vada astfel.

Adelina Pestritu este adepta schimbarilor de look, iar daca in ultimul timp nu a avut deloc parul mai lung de umeri, iata ca recent vedeta a decis sa experimenteze si altceva.

La ce schimbare de look a apelat Adelina

Adelina a trecut printr-o transformare de look neasteptata, aceasta a renuntat la parul brunet. Vedeta si-a luat fanii prin surprindere cand a publicat o imagine in care apare cu parul lung si blond. 

Dupa ce a decis sa se tunda scurt, unii dintre admiratori au fost incantati de schimbare, insa majoritatea i-au spus brunetei ca o preferau cu parul lung.

Prin urmare, Adelina Pestritu a decis sa faca o simulare si le-a aratat fanilor ce a iesit. Blonda, cu parul lung, vedeta le-a cerut parerea admiratorilor sai in ceea ce priveste un nou look.

”Multi dintre voi imi spuneti ca vreti sa revin la par lung.

Am facut o simulare de schimbare totala de look cu ajutorul perucii din par natural. Vreau parerea voastra in comentarii!”
, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

 

 

Adelina Pestritu a fost infectata cu COVID-19

Adelina Pestritu a contractat virusul ucigas, dupa ce a intrat in contact cu o persoana despre care nu stia ca este infectata.

Vedeta a fost internata in spital si a facut dezvaluiri despre experienta neplacuta prin care a trecut. 

Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea.

Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting.

M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestritu pe contul ei de Instagram.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.