„Nu o mai suportam”. O femeie din Italia și-a ucis soacra și și-a așteptat soțul fumând o țigară, lângă cadavru, după o dispută aprinsă între ele

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 feb 2023, 09:00

Conform primelor reconstituiri, crima a avut loc la scurt timp după ce Laura Di Dio a ajuns în apartamentul femeii

Sursa: news.italy24.press

O femeie din Italia, în vârstă de 32 de ani, și-a ucis soacra, după care, s-a așezat pe cadavrul ei și și-a aprins o țigară, în așteptarea soțului. Criminala se apără și spune că mama soțului este cea care a sărit prima la ea.

O femeie din Italia și-a înjunghiat soacra de mai multe ori, motivând că nu o mai putea suporta. Soțul acesteia susține că femeia de 32 de ani suferă de depresie.

O femeie din Italia și-a ucis soacra

Margherita Margani, în vârstă de 62 de ani, a fost atacată cu un obiect ascuțit, cel mai probabil fiind vorba de un cuțit, de nora sa, Laura Di Dio.

Incidentul a avut loc în apartamentul bătrânei, din provincia Enna, Pietraperzia, pe 4 februarie.

Soacra și nora se certau des, iar cearta care a avut loc în acea dimineață a reprezentat picătura care a umplu paharul pentru Laura Di Dio.

Conform primelor reconstituiri, crima a avut loc la scurt timp după ce Laura Di Dio a ajuns în apartamentul femeii. Conform news.italy24.press, după ce și-a ucis soacra, femeia s-a așezat pe cadavrul ei și și-a aprins o țigară.

Citește și: O mamă a murit alături de cei 7 copii ai săi, după ce casa le-a luat foc. Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă la spital, în Franţa

Soțul criminalei susține că aceasta suferă de depresie de mai bine de un an, iar faptul că se confruntă cu această boală nu a făcut nimic altceva decât să agraveze situația.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu voia să fie tratată, trăiam în iad de un an și jumătate. Am făcut totul pentru ea, chiar și atunci când a început să manifeste tulburări depresive.

Se trezea noaptea și dormea foarte puțin, mânca atunci când avea chef.

Am consultat un medic, dar ea nu lua medicamente. De ceva vreme, nu o lăsam singură cu copiii noștri, pentru că mă temeam că le-ar putea face rău. În ultimele zile mă gândisem să merg la un specialist. Dar eu îmi iubesc soția”, a povestit bărbatul.

Laur Di Dio susține că a fost atacată prima

În timpul anchetei, Laura Di Dio a spus că soacra ei este cea care a atacat-o prima, după ce s-a conculzionat ca Laura a înjunghiat-o în abdomen și în gât.

În timpul interogatoriului la care a fost supusă și la care a fost asistată de avocatul Salvatore Timpanaro, femeia a precizat că soacra ei era cea care avea grijă de copiii cuplului. În ultimii ani, relația dintre noră și soacră se tensionase, dar lucrurile păreau că revin la normal.

„Tragedia de astăzi nu are nimic de-a face cu ceea ce s-a întâmplat acum câțiva ani.

Ea nu a vrut să fie tratată, nu mi-am lăsat niciodată copiii singuri cu ea”, a mai spus soțul femeii.

Citește și: Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital

„Era capricioasă, instabilă. Am încercat să o ajutăm și nu voia să audă de asta”, a spus și Giusi, fiica victimei, relatează sursa menționată anterior.