Nu o sa crezi ce a facut doar pentru a parea mai frumoasa in pozele postate pe Facebook! A intrecut masura?

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:34

Pentru unele femei nu conteaza decat sa arate bine in pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Desi pare greu de crezut, ele sunt in stare de aproape orice pentru a atinge acest obiectiv.

Este si cazul femeii din imaginile alaturate. Pe numele ei Triana Lavey, ea a cheltuit fara nicio retinere 15.000 de dolari pe operatii estetice. Se mandreste cu rezultatul si recunoaste fara nicio retinere ca unicul scop al investitiei este de a arata bine in poze.

Printre operatiile pe care le-a facut se numara o rinoplastie, un implant in pometi, un implant in barbie si injectii cu botox in buze.



"Cand vezi ca o poza de-a ta este distribuita pe internet te gandesti ca o vede foarte multa lume si ca ti-ar fi placut sa n-ai niciun rid. Eu am rezolvat asta. Si cred ca reactia mea este un raspuns la ceea ce se intampla acum in societate, cand o simpla poza te ridica sau te coboara", a spus Triana.

Vi se pare normal gestul ei?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.