Nu o sa crezi ce bea fata asta in fiecare dimineata ca sa aiba energie! Prietenul ei cel mai bun o ajuta! Uite ce e in pahar

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:32

E o modalitate neobisnuita pentru a incepe ziua, insa femeia sustine ca ingredientul "magic" face minuni.

Tracy Kiss, in varsta de 29 de ani, adepta a stilului vegan de alimentatie, a inceput sa adauge in dieta zilnica sperma umana si spune ca i-a dat mai multa energie si i-a amplificat sistemul imunitar.

Femeia, mama a doi copii, este singura, asa ca se bazeaza pe un prieten foarte bun pentru "recolta". Mai bine spus, el se ocupa de recoltat si de livrari, de pana la 3 ori pe saptamana iar Tracy o depoziteaza in frigider, alaturi de celelalte legume.



De obicei, ingredientul magic este amestecat sub forma de smoothie, alaturi de banane, seminte si lapte de migdale. Ea sustine ca ii aduce un aport esential de vitamina B12, care ii lipseste  din dieta vegana.

Totusi, un medic specialist contacta de jurnalistii britanici de la publicatia Metro a dezvaluit ca sperma nu are nicio valuare nutritionala si femeia ar trebui sa foloseasca alimente precum nucile pentru un plus de proteine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

Taguri: