Nu o sa crezi ce decizie SOC a luat pentru ca era prea grasa! Iubitul ei e in LACRIMI

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:21

Kirsty Thomson, o tanara in varsta de 26 de ani din Marea Britanie, si-a socat toti cunoscutii dupa ce a luat o decizie radicala.

Ea traia o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un tanar, cu care era impreuna de 4 ani de zile. Cand acesta a cerut-o insa in casatorie ea a refuzat. Motivul? Era prea grasa. Kirsty i-a promis iubitului ei ca va merge cu el la altar imediat dupa ce va reusi sa atinga silueta la care visa de multa vreme.

A inceput astfel sa tina o dieta stricta si sa faca mult sport.

Abia dupa 7 ani de zile a fost multumita de fizicul ei, moment in care a imbracat fara ezitare rochia de mireasa. Cu toate ca a durat foarte mult timp, trebuie sa recunoastem ca transformarea este uluitoare. Voi ce credeti?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.