Nu o sa crezi de ce este in stare femeia asta! Ziua este complet normala, dar seara SE TRANSFORMA! "Ma simt ELIBERATA cand fac asta"

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Femeia din imaginea alaturata si-a socat toti prietenii din cauza comportamentului bizar pe care il are.

La prima vedere Leanne, in varsta de 40 de ani, pare cat se poate de normala. Nu are nimic iesit din comun din punct de vedere fizic, are un job stabil si face parte dintr-un cerc de prieteni.

Dupa ce scapa de la serviciu insa si ajunge acasa se relaxeaza intr-un mod cat se poate de ciudat: se transforma practic intr-un ponei. Totul este cat se poate de serios, iar Leanne a tinut cont de cel mai mic detaliu.



Si-a confectionat niste copite cu potcoave, poarta sa pe spate iar in cap isi pune o masca, tinand in gura un capastru.

"Cand ma transforma in ponei ma simt libera. E vorba despre cine esti tu cu adevarat, e vorba despre a-ti da frau liber sentimentelor", spune ea.

In mod ciudat, Leanne are o prietena care o ajuta in acele momente, comportandu-se ca un stapan care isi controleaza calul.


"Iau hamurile si o directionez, ii dau indicatii, asa cum ai face cu un cal sau cu un ponei real. Leanne e foarte introvertita in mod normal, insa cand se transforma in ponei devine cu totul si cu totul alta persoana", spune femeia.

Vi se pare normal ce face?


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta