Nu o sa crezi in ce s-a transformat acest INGER! Parintii sunt disperati

Autor: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 aug 2021, 22:40

Fetita din imagine era cat se poate de normala insa acum, dupa ce a crescut, parintii sunt distrusi.

In urma cu 2 ani Mivaya Mivochka a inceput sa dezvolte o obsesie pentru felul in care arata. S-a hotarat astfel sa tina cure de slabire, insa nimeni nu isi imagina ca acesta avea sa fie inceputul unui cosmar. A ajuns anorexica.

Totul a mers pana in punctul in care ea a ajuns sa manance doar cateva boabe de mazare la o masa. Inconstienta si fericita de felul in care arata, Mivaya a postat mai multe poze socante cu corpul ei pe o retea de socializare.



Desi sta mai mult prin spitale, unde medicii incearca sa o hraneasca prin perfuzii, ea este convinsa ca are o silueta ideala si nu intelege de ce parintii ei sunt atat de disperati.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.