Nu o sa mai mananci shaorma dupa ce o sa vezi ASTA! Iata ce fac angajatii cu carnea care ajunge la vanzare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:24

Shaorma a devenit foarte populara in randul romanilor pentru ca se poate manca rapid, tine de foame si nu are un cost ridicat.

V-ati intrebat insa ce se intampla in spate, unde sunt preparate carnea si alimentele ce urmeaza sa fie scoase la vanzare? Foarte multe shaormerii nu respecta normele de igiena. Spre exemplu angajatii nu poarta manusi si pun mainile direct pe bani si pe alimente.

Imaginea alaturata insa parca le intrece pe toate. Iata cum indesau carnea pe suporturi niste tineri care nu au niciun pic de respect fata de clientii lor: in timp ce doi dintre ei sustin greutatea, al treilea se urca pe carne in picioarele goale si efectiv sare pe ea, pentru a o compacta.



Vi se pare normal ceea ce se intampla in spatele tejghelei?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.