Nu o sa-ti vina sa crezi ca exista asemenea persoane! Top 10 oameni cu puteri de super eroi VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:07

Cu totii iubim filmele SF cu super eroi, dar v-ati intrebat daca ei exista in realitate? Noi am gasit un top care sustine ca super eroii sunt printre noi.

1. Omul enciclopedie
Daniel Paul Tammet este originar din Marea Britanie si este considerat un savant. Este inzestrat cu o memorie de invidiat, face pe loc calcule matematice complexe si retine aproape orice detaliu. Are abilitatea de a invata in scurt timp mai multe limbi straine in acelasi timp. Pe langa engleza, Daniel stie germana, finlandeza, germana, spaniola, limba letona, estona, islandeza, irlandeza, esperanto si limba romana.


Nu, nu este gluma. Daniel Paul Tammet a declarat ca intr-o saptamana este capabil sa invete o limba straina la perfectie. Daniel Paul Tammet este autist si sufera de epilepsie. Cu toate astea, nimic nu l-a impiedicat sa devina un geniu.




2.
Omul cu sonar
Ben Underwoodtaught este orb. Cand avea doar 3 ani, medicii au fost nevoiti sa-i scoata ochii pentru a-i salva viata.
Ben fusese diagnosticat cu tumora maligna la ambii ochi. Cu toate astea tanarul nu se plange. Joaca baschet, merge cu bicicleta fara a avea vreun ajutor din partea cuiva si poate face orice activitate intocmai ca si un om normal. Si asta pentru ca Ben si-a dezvoltat capacitatea de a vedea printr-un sistem de eco locatie, la fel ca si liliecii sau delfinii.




3.
Omul din cauciuc
Daniel Browning Smith detine 5 recorduri in Guiness Book. Este considerat a fi cel mai flexibil om in viata. Daniel este un cunoscut contorsionist. Abilitatea lui unica de a a-si contorsiona corpul a facut inconjurul lumii. Daniel a aparut in diverse emisiuni si posturi TV pentru a face demonstratii.




4. Omul care mananca orice
Michel Lotito este din Franta si are un apetit extraordinar pentru produse necomestibile.
I se mai spune si "Domnul Mananca Tot". Michel Lolito poseda capacitatea extraordinara de a ingera obiecte din metal, sticla cauciuc sau orice alt material care nu e consumat de oamenii obisnuiti. Michel mananca biciclete, televizoare pe care sau alte aparate care nu v-ar trece prin cap sa le mancati. Inainte de a le consuma, Michel Lolito le dezasambleaza bucata cu bucata si apoi le ingereaza. In mod ciudat, francezul nu a prezentat niciodata efecte secundare din cauza dietei sale neobisnuite.
In mod normal, ingerarea metalelor poate duce la otravirea organismului. Medicii au descoperit, insa, ca peretii aparatul digestiv al lui Michel Lolito au o grosime de doua ori mai mare decat a unui om obisnuit. Ceea ce ar putea explica capacitatea extraordinara a francezului.




5.
Omul cu dinti de otel
Rathakrishnan Velu din Malaezia detine recordul ca omul cu cei mai puternici dinti din lume.
In august 2007, Rathakrishnan Velu a tras cu dintii un tren de 297 tone pe o distanta de 2,8 metri. Detinatorul recordului a declarat ca a putut face acest lucru printr-o tehnica de concentrare pe care a invatat-o de la un guru indian cand avea




6. Omul magnet

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/magnetic-man-db6a13bed23dfb653cdd6efaa33c090a.jpgLiew Thow Lin are abilitatea de a atrage obiecte din metal. Orice obiect din fier se lipeste de abdomenul lui, cu aceeasi forta cu care s-ar lipi de un magnet adevarat. Barbatul, in varsta de 70 de ani, sustine ca aceasta capacitate pe care o poseda este ereditara deoarece a observat ca atat fii, cat si nepotii lui, pot sustine pe abdomen diverse obiecte fara ca acestea sa cada.


7. Omul care nu doarme niciodata

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sleepless-e55f69a5a19d64b1a0ae83fada98df84.jpg
Thai Ngoc nu doarme, dar cu toate astea isi poate desfasura normal activitatile din timpul zilei. Nu se simte obosit si este in stare sa lucreze pana la epuizare. Nici macar un pahar in plus de alcool nu trimit la somn.

Din 1973, de cand nu a putut sa doarma din cauza unei raceli, barbatul in varsta de 64 de ani, rar mai inchide ochii in timpul noptii. Doctorii l-au examinat si l-au gasit complet sanatos, cu exceptia unei activitati mai reduse a ficatului decat in mod normal. Acesta sa fie motivul?


8. Omul care rezista la tortura

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/omul-tortura-4ce0fc7996ecc557e132eb0a6aea8990.jpg
Tim Cridland poseda capacitatea de a rezista la durere mai mult decat orice om de pe planeta. Isi introduce diverse obiecte in corp fara a simti durere si fara a sangera atunci cand ceva ii strapunge pielea.

Tim Cridland face demostratii care te ingrozesc urmarindu-l cum isi introduce in corp diverse obiecte taioase. Medicii nu au putut da o explicatie pana acum in legatura cu abilitatea sa, dar Tim sustine ca poate face toate aceste lucruri printr-un control asupra mintii.


9. Omul care vorbeste cu leii

Kevin Richardson este biolog specialist in comportamentul animalelor. Tanarul are capacitatea de a dezvolta o legatura apropiata cu leii, intocmai cum se inteleg mai bine cu mamifere domestice cum ar fi cainii sau pisicile.

Kevin poate dormi nopti intregi alaturi de lei fara a-i fi teama ca va fi sfasiat. Biologul se poate imprietenii si cu cimpanzei, leoparzi sau hiene. Dintre toate acestea, Kevin prefera compania leilor.



10.
Omul cu cei mai mari ochi

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ochi-din-orbite-3d7168b7bd6ba1cfac60320d8697ff7c.jpg

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.