Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut Elena Udrea pentru a castiga votul si inimile romanilor. A baut ...!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Ce nu face Elena Udrea pentru a castiga voturile romanilor?! Sa bea tuica precum barbatii sau sa se avante cu tiroliana, o nimica toata!

Iata cum incearca sa castige voturile! Cu palaria pe cap, imbracata intr-o pereche de pantaloni de culoare inchisa, eleganti si o bluza in ton, candidata la cel dintai scaun al tarii a renuntat pana si la tocuri, doar sa fie pe placul alegatorilor prezenti la Festivalul vanatorilor de la Arad! Blonda a preferat niste incaltari discrete, dar de calitate pentru peripetiile pe meleagurile patriei.

Elena Udrea s-a imbratisat cu alegatorii de la periferia Aradului de parca i-ar fi cunoscut de-o viata! Un domn, de pilda, nu mai conteneste cu multumurile si sarutarile! Ca el asteptau alte zeci de barbati

sa-i sarute mainile Elenei Udrea si sa se fotografieze alaturi de ea. Entuziasmul fanilor sai a fost rasplatit cu multe zambete.

Elena Udrea a acceptat chiar sa-si dea palaria pe-o sapca. Mandru,nevoie mare, ca blonda din politica i-a acceptat suvenirul, barbatul a si apucat-o aprig de talie. Ca doar nu putea rata o asemenea ocazie, poate unica in viata! Plimbarea Elenei a continuat la masa. Dupa pita unsa cu slanina, tuica tare a alunecat cum nu se poate mai bine!

Alegatorii din Arad au poftit-o pe candidata la sefia tarii la senzatii tari cu tiroliana.

Dupa ce au echipat-o bine, blonda din politica si-a facut curaj si dusa a fost! Curajul blondei i-a dat gata pe aradenii veniti s-o vada in carne si oase! Iar ea s-a simtit mai libera ca niciodata!

Elena Udrea a fost insotita la Festivalul Vanatorilor de Emil Boc. Fostul premier a trecut, insa, aproape neobservat. Doar cativa localnici l-au intrebat de sanatate. Elena Udrea a fost clipa de clipa in centrul atentiei!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO122603##