Nu o sa-ti vina sa crezi ce biserici ciudate exista in lume! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:18

In fiecare sambata, Kanal D face inconjurul lumii pentru a-ti aduce cele mai ciudate descoperiri, curiozitati care te vor lasa cu gura cascata sau lucruri despre care nici nu stiai ca exista.

1. Biserica Lego- Olanda

/www/cdn.knd.ro/_media/imgs/articles2/a98112_church_1-lego.jpg

Desi pare construita din piese lego de jucarie, aflati ca aceasta biserica din Olanda este construita de fapt din caramizi numite Legioblocks, cu un design special astfel incat sa semene cu faimoasele piese de jucarie.

2. Biserica din oase- Cehia


/www/cdn.knd.ro/_media/imgs/articles2/a98112_church_3-bone-church.jpg

Micuta capela din Sedlec, Cehia, pare o biserica obisnuita din exterior.
Totusi, de cum intri pe usa ei, iti poti da seama cu usurinta ca este una dintre cele mai spectaculoase si unice biserici din lume: este decorata artistic cu mai bine de 40.000 de schelete umane. Unul dintre cele mai fascinante elemente din biserica este candelabrul din oase, atarnat in mijlocul tavanului. Acestuia nu-i lipseste absolut niciun os dintre cele care pot fi gasite in corpul uman,

3.
Biserica de zapada- Germania

/www/cdn.knd.ro/_media/imgs/articles2/a98112_church_4-snow.jpg

Aceasta biserica din zapada a fost construita in 2011, intr-o padure nemteasca din apropierea granitei de Cehia. Noaptea, ea devine spectaculoasa deoarece este invaluita de lumina albastra. Constructia a costat aproape €100,000 si au fost folositi 1.400 de metri cubi de zapada si bucati de gheata.

4. Biserica gonflabila- Olanda

/www/cdn.knd.ro/_media/imgs/articles2/a98112_church_6-inflatable.jpg

Cu o capacitate de 30 de oameni, aceasta biserica gonflabila face turul Olandei si apare la festivaluri, evenimente publice sau private.
Totusi, ea nu ofera slujbe traditionale, ci mai degraba un format deschis, cu accent pe discutii filozofice despre viata.

5. Biserica tanc- Olanda

/www/cdn.knd.ro/_media/imgs/articles2/a98112_church_5-tank2.jpg

E suficienta aceasta poza si o scurta recapitulare a celorlalte biserici prezentate aici pentru a ajunge la o concluzie: nu-i asa ca olandezii au cele mai ciudate biserici din lume?:-)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.