Nu o să-ți vină să crezi! Ce diferență de vârstă există între Iulia Vântur și Salman Khan

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 ian 2024, 10:45

Iulia Vântur și Salman Khan

Sursa: Instagram- Vântur Iulia/ Salman Khan

Relația dintre Iulia Vântur și superstarul indian Salman Khan a fost mereu în centrul atenției, dar un aspect care a surprins pe mulți fani este diferența considerabilă de vârstă dintre cei doi.

Au o relație de peste zece ani, însă între Iulia Vântur și Salman Khan există o diferență de vârstă semnificativă. Chiar și așa, cei doi au demonstrat că iubirea nu cunoaște bariere, inclusiv cele legate de vârstă.

Ce diferență de vârstă este între Iulia Vântur și Salman Khan

Cunoscută pentru frumusețea ei și prezența ei în lumea showbiz-ului indian, Iulia Vântur a intrat în atenția publicului atunci când a început o relație cu celebrul actor Salman Khan.

Cu o diferență de vârstă notabilă, această pereche a șocat și intrigat în același timp, însă povestea lor de dragoste continuă să fascineze și să inspire fani din întreaga lume, demonstrând că legătura dintre ei este una puternică și autentică.

Citește și: Iulia Vântur a făcut dezvăluiri după 10 ani de stat în India: „Nu-mi doresc să am o altă cetățenie”. Detaliul care i-a uimit pe toți

Într-un peisaj romantic și plin de mister, Iulia Vântur și Salman Khan au început să-și construiască povestea de dragoste cu discreție. În ciuda diferenței notabile de vârstă, cei doi au reușit să păstreze flacăra iubirii vie de-a lungul anilor. Povestea lor de dragoste, demarată acum aproximativ 10 ani, a adus împreună o femeie frumoasă din România și unul dintre cei mai venerați actori din lumea filmului indian. Cu fiecare apariție publică, ei continuă să inspire și să fascineze, demonstrând că iubirea a depășit orice bariere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între Iulia Vântur și Salman Khan există o diferență de vârstă de 15 ani, însă cei doi reușesc să dovedească faptul că iubirea depășește orice barieră.

Iulia Vântur este născută pe data de 28 iulie 1980, aceasta având 43 de ani, iar Salman Khan s-a născut pe data de 27 decembrie 1965, având vârsta de 58 de ani. Cei doi continuă să-și trăiască pasiunea și ne arată că vârsta nu este întotdeauna o condiție pentru fericirea în cuplu. 

Ce spune Iulia Vântur despre o posibilă nuntă cu Salman Khan

Având o relație de peste 10 ani, Iulia Vântur și Salman Khan continuă să fie subiectul speculațiilor și întrebărilor fanilor cu privire la viitorul lor împreună.

Într-un interviu acordat Viva.ro, Iulia a dezvăluit că își dorește cu ardoare să devină mamă și că atunci când Dumnezeu le va oferi acest dar, ea se va bucura cu toată inima de această binecuvântare.

Citește și: Iulia Vântur, în culmea fericirii: „Cea mai specială persoană din viața mea”. Imaginile publicate de vedetă

“Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu.

Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine.”, a spus Iulia Vântur, pentru sursa menționată anterior.

Iulia Vântur a stârnit valuri de reacții pe Instagram atunci când a postat o imagine surprinzătoare în care apărea îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă. Fanii au fost rapid captivați de prezența sa, însă emoția a fost de scurtă durată, deoarece vedeta a dezvăluit ulterior că fotografia era parte a unei ședințe foto, lăsându-i pe cei ce sperau că se va căsători cu o ușoară dezamăgire.